0
Fudbal

SOCCER TIKET DANA: Danas je na repertoaru Liga Evrope, a mi smo vam spremili tiket dana!

Objavljeno: 05.11.20 u 09:44

Danas nas očekuju mečevi grupne faze Lige Evrope, a sa našim beting partnerom Soccer kladionicom spremili smo vam dobitnu kombinaciju!

18.55 Benfika – Rendžers

Ako ne bude nekih nepredviđenih rezultata, ove dve ekipe će međusobno odlučivati o prvom mestu u grupi. Benfika je bila bolja od Leha (4:2) u Poznanju, pa kod kuće od Standarda (3:0). Rendžers je slavio u Liježu (2:0), a onda i golom Morelosa nad Lehom u Glazgovu. Nikola Katić neće igrati za goste. Almeida, Grimaldo, Svilar i Todibo su upitni kod domaćina mada neki i nisu standardni.

Predlog: 1X&GG (2.25)

18.55 Hapoel BŠ – Bajer L.

U grupi C sve četiri ekipe imaju po jednu pobedu i poraz. Bajer je posle sjajne partije sa Nicom (6:2), podbacio u Pragu (0:1). Hapoel je savladao Slaviju kod kuće (3:1), a onda minimalno izgubio na Azurnoj obali. Po svemu sudeći, domaćinstvo je od izuzetnog značaja. Gostu će faliti suspendovani Belarabi, na povrede se žale Šik, Arias, Bender i Paulinjo. Domaći nisu prijavili potencijalne izostanke bitnih igrača. Međusobno se prvi put sastaju.

Predlog: I1-3&II1-3 (1.92)

18.55 Real Sosijedad – AZ

Teška je ovo grupa i situacija je takva da Sosijedad sada nema pravo na grešku. Pobeda nad Rijekom (1:0) i onda poraz od Napolija ovde (0:1), domaćinu komplikuje situaciju. AZ je savladao Napoli na San Paolu, što je već izuzetan rezultat, a onda su ta tri boda overili protiv Rijeke (4:1). Matematika kaže da bi gostu i remi ispunio ambicije, ali oni nisu ekipa koja ume da kalkuliše. Sosijedad je igrački bolji, igraju kod kuće i pobeda im više treba.

Predlog: Ki1 (1.57)

Milan – Lil

Ovo je neki novi Milan sa istim licima kao prošle sezone. Očigledno je Zlatan Ibrahimović preneo na ostale samopouzdanje pa igraju mnogo bolje nego prošle sezone. Lil je ekipa koja voli da se nadigrava i bilo bi zaista šteta da nas uskrate dobrog fudbala. Po gol na obe strane deluje razumno.

Predlog: GG (1.75)

Arsenal – Molde

Psihički, ali i fizički, Arsenal je poprilično iscrpljen. Imao je naporan meč sa Mančester junajtedom i sada Arteta mora da se snalazi. Stil gostiju mu odgovara, jer Molde i da hoće, ne ume da se brani. Ima napadački mentalitet, a to prija Arsenalu. Gosti se ne bi bunili ni najmanje da uzmu bod. Teško da će uspeti.

Predlog: 1&3+ (1.70)

Seltik – Sparta

Seltik je ispucao sve kredite koje je imao. U sezoni koja je trebalo da bude jubilarna (osvajanje desete titule) već imaju zaostatak za Rendžersima. Donekle su se oporavili remijem u Lilu od startnog poraza protiv Milana. Od Sparte smo očekivali više, a ovo joj je meč od izuzetne važnosti.

Predlog: D2-3 (2.00)

Crvena zvezda – Gent

Kako je blistala Zvezda protiv Slovana iz Libereca! Ima sada priliku da kruniše tu pobedu i jednom nogom kroči u grupnu fazu. Sada će u postavi biti i Kanga, a na klupi Dejan Stanković. Gent je najslabiji rival u grupi, međutim, kao takav je i najopasniji. Ima probleme sa koronom u timu, pa će na gol 17-godišnji Oven Johmans. Igor Plastun i Andreas Hanke-Olsen, dvojica defanzivaca, kao i krilni fudbaler Džordan Boataka su zaraženi i neće ih biti u ekipi.

Predlog: Ki1 (1.82)

UKUPNA KVOTA 73.44 – ANALIZU MEČEVA I KVOTE OBEZBEDIO NAŠ BETING PARTNER SOCCERBET!
*Kvote su podložne promenama

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter