2
Evrokupovi

FOTO: FK Crvena zvezda

NEBOJŠA MILOŠEVIĆ: Korak smo bliži cilju

Objavljeno: 05.11.20 u 23:30

Fudbaleri Crvene zvezde izborili su još jednu veliku pobedu u Ligi Evrope, pošto je savladan Gent sa 2:1.

Posle utakmice pomoćnik Dejana Stankovića, Nebojša Milošević, koji je na ovom duelu menjao šefa struke zbog njegove suspenzije od dva meča koju je zaradio protiv Hofenhajma, rekao je da tim nije bio maksimalno fokusiran tokom svih 90 minuta, ali svi igrači zaslužuju pohvale.

Znali smo da će biti teška i zahtevna utakmica i tako je bilo. U pripremi utakmice, sa Dejanom Stankovićem, pripremali smo se za nekoliko planova. Adaptirali smo se tokom utakmice protiv sjajnog protivnika. Mogli smo da povedemo 2:0, a primili smo gol za 1:1. Nismo dobili stabilnost. Morali smo do kraja da budemo maksimalno skoncentrisani i borbeni. Svi momci moraju da dobiju pohvale i da Dejan Stanković bude zadovoljan njihovom igrom. U momentima kada smo trebali da prelomimo utakmicu imali smo nedostatak koncentracije. Oni su imali izuzetan individualni kvalitet. Pravili su nam ozbiljan problem. Dobro je da smo ga rešili i osvojili tri boda. Korak smo bliži cilju, prezimljavanju u Evropi – rekao je Nebojša Milošević.

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Koreografija Delija za večeras! ⚡️🔥⚡️ Koji rezultat prognozirate? #Crvenazvezda #Gent

A post shared by HOTSPORT (@_hotsport) on

FOTO: FK Crvena zvezda

0
0

2 Komentara

  1. Hvala borjanu I degeneku za ovaj rezultat, a ova drva od gobeljic a I milunovica su sramota za svakog trenera koji ih stavi u Tim gobeljic celo Dr ugo poluvreme bezi unutar nasih sesnaest, pa katai igra I levog beka I to odlicno. Gol smo primili preko gobeljica, a I sve sanse koje su napravili Isle su preko njega. covek u igri jedan na jedan ne moze da cuva ni mog dedu I zato se povlaci unutra cekajuci pomoc. nikada nismo Imali tako loseg beka. pobedili smo mnogo boljeg od sebe zahvaljujjci ogromnoj sreci. svaki dobar Tim se brani tako sto igra presing makar na sredini ako vec ne moze na zadnju liniju, a mi smo samo trpali izmene u nasih 16, I ostavili ceo teren njima. Tako igra Tim beton lige kad igra protiv jakog nikad ovi nece biti dobri treneri. Njihova srca su kao u misa, a pamet tu negde.

    0
    0
    Odgovori
  2. Od svega je samo rezultat dobar ostalo nula. Sreća po nas što imaju tolike probleme sa koronom i povredama. Za klasu su bolji i to se videlo. Treba biti realan Onog sanoga hitno skloniti iz tima. Osakatiće nekog.

    0
    0
    Odgovori

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

PROČITAJTE OSTALE VESTI IZ RUBRIKE

Unesite pojam i stisnite enter