0
Evrokupovi

LEGENDA JUNAJTEDA OPLELA PO MATIĆU: Nekadašnji as ‘crvenih đavola’ oštro kritikovao čitav tim!

Objavljeno: 05.11.20 u 16:35

Defanzivni propusti Mančester junajteda tema su fudbalskog dana, a kao glavni krivac ističe se Nemanja Matić.

Junajted je dospeo na metu kritičara zbog prvog primljenog gola u porazu od Bašakšehira rezultatom 2:1.

PROČITAJTE JOŠ: AMATERIZAM NA NAJVIŠEM NIVOU: Sramotna odbrana Mančester junajteda, ovakav gol ni petlići ne bi primili! (VIDEO)

Demba Ba je tokom napada ‘crvenih đavola’ bio najbliži golu Dina Hendersona, što je znao da iskoristi i postigne gol.

Kako ističe proslavljeni vezista Junajteda Pol Skols, glavni krivac za skandaloznu defanzivnu postavku je srpski reprezentativac.

Sve se svodi na organizaciju prilikom izvođenja kornera. Sigurno je da uvek morate da imate nekoga na svojoj polovini – rekao je Skols i otkrio:

Mogli ste da vidite Majka Filana (pomoćnog trenera Junajteda) koji stoji sa strane, pokazuje i govori: ‘Matiću, Matiću, trebalo bi da si tamo’.

Usledilo je još oštrih kritika na račun izabranika Olea Gunara Solskjera.

Kao da su fudbal igrala deca. Razumeo bih to, možda, da je poslednji minut i da jurite gol. Ali prošlo je, šta, 15 minuta? Sramno je. Nemam pojma ni šta je radila zadnja linija. Mislim da se Junajted i ofanzivno muči zbog njih.

Odabir igrača i formacijska zamisao norveškog trenera prema mišljenju Skolsa nisu bili dobri.

Pre meča smo pričali o balansu ekipe, danas su igrali samo sa jednim zadnjim veznim. Mislim da su bili okej što se tiče poseda i prebacivanja lopte u polje napada, ali defanzivno, ponovo i kod drugo gola, nisu znali gde se nalaze – objašnjava čovek koji je sa Junajtedom osvojio 11 titula Premijer lige i dve Lige šampiona.

https://www.youtube.com/watch?v=j4IsASuldU0

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

PROČITAJTE OSTALE VESTI IZ RUBRIKE

Unesite pojam i stisnite enter