0
Evropske lige

TURCI BRUTALNO UDARILI NA ADEMA LJAJICA: Vezista ispao iz reprezentacije, ali se ovome nije nadao!

Objavljeno: 02.11.20 u 17:04

Srpski internacionalac Adem Ljajić ne uspeva da pronađe pravu formu, a nakon poslednje utakmice našao se na udaru turske javnosti.

Njegov Bešiktaš je minimalnim rezultatom savladao Malatiju, a nekadašnji igrač Partizana je proveo čitav meč na klupi.

Navodno Ljajić nije bio spreman, a novinar koji prati velikana iz Istanbula Božan Memiš je objavio snimak na kom se vidi da se Ljajić nije ni zagrevao.

Možda vas zanima: IGRAO JE ZA NAJVEĆE KLUBOVE, A SADA JE U DEPRESIJI JER GA NIKO NEĆE: Holandski defanzivac progovorio o paklu kroz koji prolazi – “Nudio sam da igram za džabe!”

– Trener Sergen Jalčin je rekao da Ljajić nije spreman, a on je pokazao da nije spreman tokom zagrevanja. Držao je ruke na kukovima, nije ga bilo briga – naveo je Memiš.

 

Reakcije su takođe bile burne…

– Evo Ljajića kome se nadamo… Dok se njegovi prijatelji zagrevaju, on se drži za kukove – jedan je od komentara.

Pročitajte i ovo: VELIKI HENDIKEP ZA SRBIJU PRED UTAKMICU GENERACIJE: Ljubiša Tumaković zbog korone OSTAJE BEZ NAJBOLJEG za meč sa Škotima?

Inače, Ljajić je ove sezone odigrao pet mečeva, bez gola i asistencije, a samo je u jednoj bio starter i to kada je njegov tim izgubio sa 4:1 od Konjaspora.

Zbog loše forme, bivši fudbaler Partizana se nije našao na spisku selektora Ljubiše Tumbakovića za naredne tri utakmice.

 
 
 
 
 
Погледајте ову објаву у апликацији Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Aaaaaaa 😂

Објава коју дели HOTSPORT (@_hotsport) дана

1
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter