0
Domaći fudbal

FOTO: FK Crvena zvezda

SJAJNA AKCIJA I DALJE TRAJE: Zvezda dostavila sezonske karte zaposlenima u Zemunskoj bolnici

Objavljeno: 31.10.20 u 14:15

Crvena zvezda nastavila je podelu sezonskih ulaznica medicinarima, a ovog puta na red je došla Zemunska bolnica, koju je posetio kapiten kluba Milan Borjan i zahvalio se zaposlenima na celokupnom radu i trudu koji su uložili u borbi sa nevidljivim neprijateljem.

Fudbalski klub Crvena zvezda i pored izuzetno gustog rasporeda utakmica iskoristio je prvi slobodan trenutak kako bi obradovao još jedan deo medicinskog osoblja koji je izrazio želju da uživo prati utakmice crveno-belih.

Zahvalnost zbog društveno-odgovornog rada koji Crvena zvezda propagira istakao je načelnik službe ginekologije u Zemunskoj bolnici, Nebojša Jovčić.

– Mnogo nam znači podrška Fudbalskog kluba Crvena zvezda. Želeo bih da se zahvalim u ime svih zaposlenih u Zemunskoj bolnici, ovo je velika stvar za nas. Lepo je što vidimo da u ovim teškim trenucima, klub za koji navijamo želi da nas podrži i pomogne, a mi ćemo sa svoje strane podržavati njihove sportske uspeha, kao što je to bilo pre nekoliko dana – istakao je Nebojša Jovčić.

Posetu Zemunskoj bolnici ulepšao je i kapiten Crvene zvezde, Milan Borjan koji je sa zadovoljstvom uručio medicinarima poklone koje je klub pripremio za njih.

– Zvezda je uvek imala veliko srce, to je pokazala mnogo puta. Svi zvezdaši treba da budu ponosni.  Mi kao igrači učinićemo sve što je do nas kako na terenu, tako i van njega da pomognemo. Zahvalio bih se svim medicinarima na ogromnom trudu u borbi protiv korona virusa. Svakodnevno se bore za zdravlje građana, mnogo im dugujemo zbog toga i čitava država treba da bude ponosna na njih – rekao je Borjan.

Osvrnuo se golman Zvezde i na podršku navijača koja kao što je istakao crveno-belima u ovom trenutku mnogo znači.

– Naši navijači su uvek uz nas, nadam se da će se situacija uskoro smiriti kako bi mogli da nas bodre sa tribina. Zahvalio bih im se na ogromnoj podršci, fenomenalnoj koreografiji na prethodnoj utakmici i u ovakvoj teškoj situaciju našli su način da budu uz nas. Siguran sam da će nastaviti da nas podržavaju i u narednom periodu a mi ćemo da ostavljamo srce na terenu – zaključio je Milan Borjan.

 

FOTO: FK Crvena zvezda

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter