0
Fudbal

GEST ZA DIVLJENJE: Potez kapitena o kojem bruji ceo region – fudbaler u Crnoj Gori izbacio loptu iz igre kako bi odao počast preminulom mitropolitu Amfilohiju! (VIDEO)

Objavljeno: 31.10.20 u 21:12

Juče je ceo region potresla vest da je preminuo mitropolit Amfilohije Radović.

Ogroman broj vernika Srpske pravoslavne crkve reagovao je odavanjem počasti mitropolitu crnogorsko-primorskom. Tako je bilo i na sportskim terenima u Srbiji, gde je na mečevima Superlige održavan minut ćutanja pre početka utakmice.

Događaj o kojem se bruji ceo region desio se na meču Druge lige Crne Gore u fudbalu između Drezge iz Piperija i Ibra iz Rožaja, kapiten domaćina Balša Bogićević je na početku utakmice, po kretanju sa centra, odmah izbacio loptu u aut.

PROČITAJTE JOŠ: ZAPUŠIO USTA KRITIČARIMA: Azarov povratak na spektakularan način – Zidan napravio svih pet izmena, a Jović ponovo nije dobio šansu! (VIDEO)

Balša je to uradio sa ciljem da sa svojim saigračimaa, ali i protivničkim igračima, minutom ćutanja oda poštu preminulom mitropolitu Amfilohiju Radoviću.

Kako je to izgledalo, pogledajte u videu:

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter