1
Domaći fudbal

FOTO: FK Partizan/Miroslav Todorović

BILE SU SITUACIJE I ‘OVAKVE’ I ‘ONAKVE’: Trener Mačve se dotakao sporne situacije kada su njegovi igrači tražili penal!

Objavljeno: 31.10.20 u 20:46

Partizan je na svom stadionu pobedio ekipu Mačve rezultatom 2:0.

Partizan je do prednosti došao na samom startu drugog poluvremena. Asano je pogodio u ruku fudbalera Mačve, a glavni arbitar meča pokazao je na belu tačku.

PROČITAJTE JOŠ: PARTIZAN PREKINUO CRNI NIZ: Natho načeo sa ‘kreča’, Marković stavio tačku na utakmicu!

Odgovornost je preuzeo Bibras Natho, koji je bio siguran sa bele tačke.

Tačku na ovu utakmicu postavio je Lazar Marković u 71. minutu. Istrčao je brzonogo krilo Partizana, povukao loptu nakon dodavanja Filipa Holendera u prazan prostor i matirao Gordića.

Trener Mačve Dragan Aničić, žali zbog dobre igre svog tima i osvrnuo se na situaciju kada su se gostujući igrači bunili na odluku glavnog sudije Milana Mitića, da ne pokaže na belu tačku nakon starta Igora Vujačića, koji možete pogledati OVDE.

– Mi obično namučimo protivnika, ali izgubimo. Rezultat je previsok, Partizan je eventualno zaslužio da pobedi sa jednim golom razlike. Bile su neke situacije ‘ovakve’ ili ‘onakve’, moram da ih pogledam pa da mogu da komentarišem. Sve u svemu čestitam Partizanu, zasluženo su pobedili, a nama ostaje da nastavimo sa ovakvim igrama i da prestanemo da samo mučimo protivnike nego i da ih pobeđujemo – istakao je Aničić.

FOTO: FK Partizan/Miroslav Todorović

 
0
0

1 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter