0
Domaći fudbal

NA POLUVREMENU, BEZ GOLOVA U HUMSKOJ: Partizan krenuo furiozno od starta, crno-beli ređaju šanse – Mačva tražila penal!

Objavljeno: 31.10.20 u 17:55

Fudbaleri Partizana trenutno na svom stadionu igraju utakmicu 13. kola Superlige Srbije protiv Mačve.

U Humsku je stigla poslednjeplasirana ekipa, tako da nema sumnje da su crno-beli u ovaj meč ušli kao apsolutni favoriti.

Partizan je od prvog minuta krenuo ofanzivno, i već u drugom minutu imao prvu šansu. Holender je šutirao sa desetak metara, a lopta se odbila od golmana gostujuće ekipe i pogodila stativu.

Asano je minut kasnije ponovo pripretio, dobar šut sa desne strane, sa desetak metara iskosa, ali Japanac šutira malo pored stative gola Mačve.

Nakon agresivnog starta Partizana, situacija na terenu se malo smirila. Mačva ne uspeva da pređe na polovinu crno-belih, koji ne nalaze rešenja da zaprete konkretno.

Imao je Natho šansu da u 20. minutu dovede svoj tim u prednost iz slobodnog udarca. Gađao je u okvir gola, ali golman Gordić nije imao problema da odbrani šut izraelskog fudbalera.

U 37. minutu nova opasna šansa za Partizan. Centimetri su delili Vujačića da se upiše u strelce. Zahvatio je loptu na entaršut iz kornera, poslao je tik pored ‘druge stative’.

U 38.minutu gosti su tražili penal nakon gužve u šesnaestercu. Jedan igrač je umakao odbrani crno-belih ali posle starta odbrane domaćih sudija ne pokazuje na penal koji su tražili gosti.

Do kraja poluvremena nije bilo većij uzbuđenja na terenu, pa su obe ekipe bez pogotka otišle na odmor.

FOTO: FK Partizan

 

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter