0
Evropske lige

VRLO PESIMISTIČNI GIGS: Junajted može ostati bez titule JOŠ 20 GODINA!

Objavljeno: 30.10.20 u 15:14

Izneo je svoje procene.

Čuveni fudbaler Mančester Junajteda i sadašnji selektor reprezentacije Velsa, Rajan Gigs, govorio je o budućnosti svog nekadašnjeg kluba.

Gigs se smatra jednim od najboljih u timu ‘Crvenih đavola’ kada su oni beležili istorijske uspehe uz Sera Aleksa Fergusona.

Moglo bi da prođe 15 do 20 godina dok Junajted ne osvoji narednu titulu, naročito ako Jirgen Klop i Pep Gvardiola ostanu na svojim sadašnjim pozicijama – rekao je Gigs u podkastu starog rivala Džejmija Karagera

PROČITAJTE JOŠ: DOBRE VESTI: Partizanov as spreman za nastavak sezone!

Podsećanja radi, Mančester Junajted je poslednji put bio šampion Premijer lige 2013. godine.

FOTO: YouTube screenshot

Junajted ima resurse i igrače za velike uspehe, ali imao ih je i Liverpul pa su pre prethodne sezone poslednji put prvaci bili 1990. Čak su i Klopu potrebne bile četiri i po godine da bi stigao do titule, a on je uspeo da u svakoj od njih poboljša tim i ostvari barem neki uspeh kako bi olakšao pritisak. Svaki menadžer misli da će stići do titule kada dobije posao u velikom klubu, ali retko bude tako – zaključio je Velšanin.

FOTO: YouTube screenshot

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

PROČITAJTE OSTALE VESTI IZ RUBRIKE

Unesite pojam i stisnite enter