0
Evrokupovi

FOTO: FK Crvena zvezda

PUNI SE KASA: Velika zarada za Crvenu zvezdu u Ligi Evrope!

Objavljeno: 30.10.20 u 14:15

Pobede su i te kako vredne!

Posle poraza u prvom kolu Lige Evrope, bila su uzdrmana verovanja da Crvena zvezda može mnogo da ostvari na ovom takmičenju.

Okolnosti su se značajno promenile posle trijumfa nad Slovanom, koji je prethodno izbacio neke od favorita i važio je za jakon protivnika. Srpskom šampionu sada slede dva duela sa Gentom koji beleži loše rezultate, kako u Evropi, tako i u domaćem prvenstvu, pa se evropsko proleće čini bližim nego ranije.

Pobedom na ‘Marakani’ crveno-beli su obogatili klub za 570 hiljada evra, koliko vredi svaka pobeda u grupnoj fazi LE, dok se za remi dobija 190 hiljada evra.

PROČITAJTE JOŠ: UČINAK ODLIČAN (5): Ben u zvaničnom UEFA timu kola! (FOTO)

Ukoliko bi Crvena zvezda ostvarila još tri pobede u grupi L, što nije nemoguće, doneli bi kući još 1.71 milion evra.

Plasmanom u sledeću fazu takmičenja bio kao prvi u grupi dobili još milion evra, a kao sa druge pozicije bi inkasirali upola manje.

Učešće u 1/16 finala donosi još 500 hiljada evra, osmina finala donosi još 1.1 milion, a četvrtfinale zaradu od 1.5 miliona. Plasman u polufinale donosi 2.4 miliona, dok će finalisti zaraditi po 4.5 miliona, a šampion Lige Evrope još dodatnih 4 miliona evra.

FOTO: FK Crvena zvezda

Igrom koju je Crvena zvezda sinoć prikazala jasno je da može ostvariti značajne uspehe u Ligi Evrope. Crveno-beli čekaju da se završi oporavak Gelora Kange i tada će predstavljati još veću opasnost za svoje protivnike.

FOTO: FK Crvena zvezda

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

PROČITAJTE OSTALE VESTI IZ RUBRIKE

Unesite pojam i stisnite enter