Talentovani fudbaler Filip Stevanović je novi fudbaler engleskog velikana, Mančester Sitija.

Prošle nedelje odjeknula je vest da će mladi vunderkind Partizana da se preseli na ostvro, a danas je potvrđeno da je posao završen, saznaje ‘Mozzart sport’.


Stevanović je prošlog petka uspešno prošao preglede u jednoj beogradskoj klinici, a obimna dokumentcija o zdravstvenom stanju poslata na ostrvo i čim su se Englezi uverili da smetnji nema aktiviran je prethodni dogovor sa klubom iz Humske 1.

Brzonogi fudbaler je ugovor sa novim klubom potpisao do 2025. godine, ali u redove Građana neće preći odmah. Stevanović će u Humskoj ostati do kraja ove sezone, kao pozajmljeni igrač.

PROČITAJTE JOŠ: STANOJEVIĆ NAJAVIO ‘ČISTKU’ U PARTIZANU: Trener crno-belih o rekonstrukciji tima, Filipu Stevanoviću, motivaciji… (VIDEO)

Na ime obeštećenja, engleski velikan će Partizanu platiti 6.500.000 evra, što je znatno manje od projektovanih 15.000.000 koliko ga je vrednovao Savo Milošević dok je obavljao funkciju šefa stručnog štaba.

Spominje se da su Građani pristali na bonuse u reonu od oko 2.000.000 evra, međutim, da bi klauzule uopšte došle na dnevni red moraće Filip Stevanović najpre da zaigra za Siti.