1
Evrokupovi

Foto: Crvena zvezda / Nikola Mitić

MILAN BORJAN: ‘Ispisali smo zlatne stranice naše istorije’

Objavljeno: 30.10.20 u 09:15

Crvena zvezda je u četvrtak savladala Liberec rezultatom 5:1.

Golman crveno-belih, Milan Borjan odigrao je 150. utakmicu u dresu aktuelnog šampiona Srbije.

Fenomenalna utakmica – držali smo se svega što smo se dogovorili sa stručnim štabom na čelu sa Dejanom Stankovićem. Želim da se zahvalim momcima i svima u klubu na ovakvoj odličnoj utakmici, na pobedi, ali i na tome što su ulepšali moj jubilej – 150. utakmicu u Crvenoj zvezdi. Neverovatan je osećaj, ovo je nešto posebno za mene i treba da nastavimo ovako – izjavio je Milan Borjan.

Ova utakmica se izdvaja zbog rezultata, postigli smo pet golova, ispisali smo zlatne stranice naše istorije. Čestitam momcima, imamo još mečeva koje treba da odigramo, ovo je samo jedna prepreka. Očekuju nas još četiri duela u Ligi Evrope, moramo da ostanemo koncentrisani i da već u sledećem kolu protiv Genta, ovde na Marakani, probamo da pobedimo i osvojimo nova tri boda-rekao je golman crveno-belih.

PROČITAJTE JOŠ:GRUPA CRVENO-BELIH: Hofenhajm ponovo slavio, Gaćinović strelac!

-Svaka odbrana je bitna. Nemam mnogo komentara o mojim odbranama, zato što smo mi jedna grupa pravih, iskrenih prijatelja – kako u svlačionici tako i van nje. Ja radim za tim, baš kao i oni za mene. Tačno je da sam vikao da se ne troše u poslednjih petnaestak minuta, jer imamo gust raspored. Imali smo rezultat ceo meč i onda sam tražio od ekipe da ne uđemo u bespotrebnu ’trakalicu’, nego da se odmaramo, da budemo iza lopte. Momci su u oba poluvremena odradili fenomenalan posao i sve čestitke za tim.

Celo prvo poluvreme je bilo izvanredno. Koncentracija jeste pala, trebalo je da reagujemo drugačije posle primljenog gola, ali to je fudbal. U drugom poluvremenu smo odlično izašli, jer znamo što smo ovde. Ispoštovali smo sve što smo se dogovorili u svlačionici. Verujem da je ključ uspeha to što smo mi drugari i na terenu i van terena -zaključio je reprezentativac Kanade.

FOTO: FK Crvena zvezda

0
0

1 Komentara

  1. Covece kao da smo osvojili ligu evrope a ne dobili neki tim na nivou LingLong lige. Dobijmo Hof. u BG pa onda pricajmo gluposti

    0
    0
    Odgovori

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

PROČITAJTE OSTALE VESTI IZ RUBRIKE

Unesite pojam i stisnite enter