0
Evrokupovi

FOTO: Twitter

RAT JUVENTUSA I BARSELONE SE NASTAVLJA: Katalonci zadali nizak udarac, usledio je brz i surov odgovor ‘stare dame’ (FOTO)

Objavljeno: 29.10.20 u 09:10

Fudbaleri Barseloni trijumfalno su otišli iz Torina, pobedivši Juventus rezultatom 2:0 i naravno da njeni navijači zbog toga mogu da likuju na društvenim mrežama.

Međutim, to je učinio i sam klub, odnosno, administratori zvaničnog Tviter naloga koji su pokrenuli veliku polemiku objavom posle utakmice.

Naime, iz katalonskog kluba stigla je mala provokacija na račun italijanskog šampiona, a naravno da je tema bio odnos Lionela Mesija i Kristijana Ronalda.

Mesi je dao drugi gol Barse iz penala, a Ronaldo nije bio učesnik utakmice zbog toga što je bio pozitivan na koronavirus.

Drago nam je što ste bili u mogućnosti a gledate najboljeg svih vremena na vašem terenu – napisali su iz Barse baš zbog činjenice da je na terenu bio Mesi, a Ronaldo nije.

Nije mnogo vremena prošlo dok nije stigao odgovor ‘stare dame’.

Mora da ste gledali u pogrešan rečnik, najboljeg svih vremena vam dovodimo na ‘Kamp Nou’ – replicirao je administrator Juventusovog Tviter naloga.

Naravno, odmah je na društvenim mrežama pokrenuta lavina komentara na temu ko je najbolji fudbaler svih vremena.

FOTO: Twitter

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

PROČITAJTE OSTALE VESTI IZ RUBRIKE

Unesite pojam i stisnite enter