0
Evrokupovi

LEGENDARNI ITALIJANSKI NAPADAČ: ‘Mesi je Hari Poter, baciću televizore kada prestane da igra fudbal’ (VIDEO)

Objavljeno: 29.10.20 u 11:57

Barselona i Lionel Mesi ostvarili su veliku pobedu nad Juventusom u Torinu i dobili pohvale tamošnjih velikana italijanskog fudbala.

Katalonska ekipa je slavila trijumf od 2:0 golovima Osmana Dembelea i Lionela Mesija.

Legendarni napadač Kristijan Vijeri je na vrlo zanimljiv način pričao o igri i, generalno karijeri, omalenog Argentinca.

– Neverovatna Barselona, večeras nije bilo utakmice. Mogli su da postignu šest ili sedam golova, lagano. Igrali su fantastično. Mesi je mađioničar, on je Hari Poter fudbala. Kada bude prestao da igra, baciću sve svoje televizore. Neću više raditi na televiziji. Gledaću ‘Netfliks’ jer, kada se on penzioniše, neće biti šta da se gleda – rekao je Vijeri na terenu ‘Alijanc stadiona’ neposredno po završetku utakmice.

Mesi je u ovom meču i oborio rekord jer je stigao do 70. gola u grupnoj fazi Lige šampiona.

– Drugačiji fudbal u odnosu na Juventus, druga igra. Ne znam kako su izgubili od Real Madrida, ali kada ih vidite ovako večeras, rekli biste da ne mogu da izgube nijednu utakmicu ove godine. Nemoguće je kako su igrali. Svaka utakmica je drugačija, ali Barselona koju sam video je neverovatana. Kada imate takvu ‘desetku’, to je ludo. Šteta je što nema navijača, jer bi oni trebalo da gledaju ovakve timove – podvukao je Vijeri

FOTO: Twitter

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

PROČITAJTE OSTALE VESTI IZ RUBRIKE

Unesite pojam i stisnite enter