0
Evrokupovi

FOTO: FK Crvena zvezda

DEKI SE SLUŽI NAPREDNIM TEHNOLOGIJAMA: Trener crveno-belih otkrio na koji način analizira protivnike, pa obećao – ‘Sutra idemo na pobedu’! (VIDEO)

Objavljeno: 28.10.20 u 15:48

Fudbaleri Crvene zvezde dočekaće sutra na svom stadionu ekipu Slovan iz Libereca, od 18:55 časova.

Na stadionu ‘Rajko Mitić’ održana je konferencija pred meč drugog kola grupne faze Lige Evrope.

Na početku, trener crveno-belih Dejan Stanković otkrio je koliko poznaje češku ekipu.

Očekivanja za ovaj meč, kao domaćin, naravno da ćemo ići na pobedu. Veoma je zgusnut raspored, paklen ritam, ali smo imali vremena da se skupimo. Znamo protiv koga igramo. Liberec je mnogo mnogo mnogo disciplinovana ekipa. Jako su direktni, imali su posed lopte 28% protiv Genta i dobili su tu utakmicu – rekao je Stanković, i potom dodao:

PROČITAJTE JOŠ: OVO ZANIMA SVAKOG DELIJU: Poznato je ko će prenositi duel Zvezde i Slovana!

– Poštujemo ekipu Libereca za ono što rade. Veoma dobro to rade, fizički veoma zdrava ekipa. spremni su! Ništa ne može da ih poremeti, peti ili sedamdeseti minut, oni drže svoju disciplinu. Probaćemo da budemo konkretni u posedu.

Trener crveno-belih otkrio je da se služi i naprednim tehnologijama u analizi mečeva.

Imamo aplikaciju koju svi koristimo za analizu utakmice i koja dosta govori šta se izdešavalo. Jedan od primera je Zvezda – Voždovac 6:0 gde je bilo očekivano 1.7 golova. Protiv Javora je očekivano golova bilo 4.04, najviše od početka sezone. Čudna je igra fudbal. Znači neka utakmica koju si trebao da dobiješ 4:0, ti si odigrao 0:0. Imali smo šanse koje smo iskoristili, ali fudbal je to. Energetski su dobro. Juče fizički, danas taktički trening, spremanje minimalnih sitnica, sa nekim prekidima. Što se mene tiče, ja ih vidim sasvim korektno i sasvim dobro.

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Dejan Stanković konferencija pred Slovan Liberec. #Crvenazvezda #LigaEvrope #Stankovic

A post shared by HOTSPORT (@_hotsport) on

Mirko Ivanić naći će se u konkurenciji za sutrašnji meč.

– Treba da prođe sedam dana od zdravog nalaza do utakmice. Nama fali Kanga, kao i Ivanić u Nemačkoj. Žao nam je što neće moći da pomogne, ovo je period godine sa ozbiljnim naporima. Mnogo bi mi dobro došao, čekam ga već u nedelju i da u sledeći četvrtak bude među nosiocima.

PROČITAJTE JOŠ: UZAVRELA ATMOSFERA PRED SUTRAŠNJI MEČ: Trener Slovana isprozivao Zvezdinog fudbalera – ‘On je dobar igrač, ali veliki provokator!’

Stanković je pričao i o pritisku koji imaju njegovi izabranici.

– Evropa je lepa za igranje, a svaka utakmica pritisak. Ovo je takmičenje koje odgovara Zvezdi. Naš cilj je da prezimimo u Evropi, pa ćemo sve uraditi da prevagne na našu stranu – otkrio je Stanković.

FOTO: FK Crvena zvezda

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

PROČITAJTE OSTALE VESTI IZ RUBRIKE

Unesite pojam i stisnite enter