0
Evrokupovi

FOTO: Twitter

LIGA ŠAMPIONA: Nikolićeva Lokomotiva ‘pokazala zube’, ipak Bajern se u Minhen vraća sa čitavim plenom (VIDEO)

Objavljeno: 27.10.20 u 20:59

Fudbaleri minhenskog Bajerna su rezultatom 2:1 pobedili Lokomotivu u 2. kolu grupne faze Lige šampiona.

U prvom terminu od 18 sati i 55 minuta viđene su dve utakmice.

Fudbaleri Šahtjora i Intera odigrali su bez golova, dok je u drugom meču u Moskvi bilo znatno interesantnije.

Moskovska Lokomotiva koju sa klupe predvodi nekadašnji trener Partizana, Marko Nikolić, poražena je od minhenskog Bajerna posle odlične igre rezultatom 1:2.

Fudbaleri Lokomotive se nisu uplašili minhenskog Bajerna i odmah na samom startu im to i pokazali sa nekoliko kvalitetnih napada.

Najbolju priliku su propustili već u 3. minutu utakmice, kada je Fjodor Smolov ostao sam u šesnaestercu i glavom pokušao da postigne pogodak, ali je loptu zahvatio veoma loše i ona je završila u naručju Manuela Nojera.

U prvom poluvremenu su dve ekipe imale jednak broj šuteva u okvir gola – po dva, ali je Bajern bio daleko bolja ekipa, koja je konstantno napadala i pretila, a uspela je čak da postigne i gol.

Strelac je bio Leon Gorecka, koji se fantastično snašao u kaznenom prostoru i loptu poslao u bliži ugao gola Lokomotive za prednost od 1:0. Posle nekih desetak minuta Bajern je ponovo odradio istu akciju, samo je šutirao Pavar umesto Gorecke i pogodio stativu.

Lokomotiva je pokušala još nekoliko puta do kraja prvog poluvremena, čak je u 42. minutu pogođena i stativa posle sjajne intervencije Nojera, a minut kasnije stigle su jako loše vesti za Marka Nikolića, pošto se povredio kapiten Lokomotive, Vedran Ćorluka.

https://www.youtube.com/watch?v=83W7oi3fYIY

U drugom poluvremenu, Lokomotiva je ponovo zapretila u 3. minutu poluvremena i ponovo se Smolov našao u šansi, ali je njegov šut bez većih problema ukrotio Nojer, iako je bio dosta bolji pokušaj nego u prvom poluvremenu.

Izuzetno sadržajno drugo poluvreme su nam pružila ova dva tima, a Slobodan Rajković je pokazao da Marko Nikolić nije pogrešio što mu je dao priliku i tamo negde u 57. minutu spašava Lokomotivu sjajnom reakcijom ispred Kimiha.

Bajern je bio blizu da utakmicu završi maltene u 64. minutu, kada je Ištvan Kovač prvo pokazao na belu tačku, a posle VAR–a tu odluku promenio, da bi Lokomotiva to na pravi način iskoristila.

Mirančuk je u 70. minutu utakmice bio bilji od odbrane Bajerna i poslao loptu u bliži ugao za veliku radost Lokomotive i veliko izjednačenje. Napadala je Lokomotiva, ali je Bajern ipak pokazao da je prejak.

Samo devet minuta kasnije, Džošua Kimih postiže golčinu i vraća Bavarcima prednost od 2:1.

Izabranici Marka Nikolića su bili bolji rival u poslednjih desetak minuta, napadali konstantno, ali nisu uspevali da postignu pogodak.

Bajern se sa važna tri boda vraća u Nemačku, dok Lokomotiva ostaje na onom jednom iz prvog kola.

 

Пласман обезедио SofaScore LiveScore

FOTO: Twitter

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

PROČITAJTE OSTALE VESTI IZ RUBRIKE

Unesite pojam i stisnite enter