1
Domaći fudbal

FOTO: FK Partizan

FSS U SREDU ODLUČUJE: Disciplinska komisija presuđuje o kaznama za ‘večite’!

Objavljeno: 27.10.20 u 21:35

Disciplinska komisija FSS u sredu će konačno da odredi kazne za događaje tokom i posle večitog derbija.

Partizan i Crvena zvezda su na terenu ‘miroljubivo’ podelili po bod posle remija (1:1), ali su crno-beli ovog puta omanuli u organizaciji najvažnije utakmice srpskog fudbala, pošto su na atletskoj stazi iza oba gola imali službena lica i foto-reportere koji, navodno, nisu to po zanimanju, prenose Novosti.

Osim toga, disciplinci će se baviti i propustima gostujućeg kluba, čiji su igrači na terenu i rukovodioci van njega izašli iz okvira sportskog ponašanja i fer-pleja.

Oštre kazne čekaju Partizan i Zvezdu, ali i generalne direktore oba kluba, Miloša Vazuru i Zvezdana Terzića, koji su prekršili član 87 Disciplinskog pravilnika, u kom stoji:

– Igrač, trener, odgovorni funkcioner kluba, član rukovodstva kluba i Saveza, koji daje izjave u sredstvima javnog informisanja o suđenju, kazniće se: novčanom kaznom, zabranom igranja, odnosno vršenja funkcije u trajanju do šest meseci, a u težim slučajevima do godinu dana.

Podsetimo, Terzić i Vazura su odmah po završetku derbija komentarisali suđenje Novaka Simovića.

Prema saznanjima istog izvora, generalnom direktoru crno-belih Vazuri preti i vremenska kazna zabrane obavljanja dužnosti jer je izjavio da je ‘sudija Simović u poluvremenu dobio poziv koji se ne odbija’.

 

 

FOTO: FK Partizan

0
0

1 Komentara

  1. Zasto se stalno izjednacavaju Zvezda i Partizan? Zasto uvek kazne moraju da budu slicne, da se slucajno neko ne naljuti ako je vise kaznjen? Ovde je jasno ko je najveci krivac. Nema navodnih fotoreportera, postoje snimci, lako se moze prepoznati ko su i sta su i znamo svi da nemaju veze sa fotoreporterima. Znamo kako su ti fotoreporteri vredjali Borjana iza gola i sramotno je da se jedan klub sluzi takvim sredstvima ocekujuci da ce mu to pomoci da pobedi, samo sto su ti igraci trebali i da napadnu, da sutnu na gol, ali se oni nabili u bunker. Znamo i koji je funkcioner pricao kako je sudija dobio poziv u poluvremenu, da su u lozi sedeli kriminalci, kriminalna organizacija u nikad laksoj situaciji jer je zabranjena publika. Znamo i ciji trener je skakao i psovao sudije, optuzivao ih za kradju. Ali ne, mora da bude kriva i Zvezda, nisu postovali mere protiv kovida. Kako nisu postovali, sto su se zagrlili posle gola mozda?

    0
    0
    Odgovori

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter