5
Domaći fudbal

FOTO: FK Partizan

STANOJEVIĆ POSLE KRAHA PARTIZANA: Radnički je jednom prešao centar i postigli su gol!

Objavljeno: 26.10.20 u 19:49

Vidno nezadovoljan!

Partizan je večeras pretrpeo poraz od Radničkog iz Niša, rezultatom 1:0 u okviru 12. kola domaćeg prvenstva. Više o toj utakmici pročitajte OVDE.

Trener crno-belih, Aleksandar Stanojević, nije krio razočaranost ishodom meča.

– Nismo dali gol, eto imali smo u drugom poluvremenu dosta šansi, nismo ih iskoristili. Oni su jednom prešli centar i dali gol – izjavio je Stanojević.

FOTO: FK Partizan

Partizan je tokom cele utakmice više napadao, posebno dobre prilike je imao Ivan Obradović, ali nijedna nije realizovana u gol.

– Nismo postigli gol, nismo bili koncentrisani u završnici, iako smo imali dosta bočnih lopti i centaršuteva – rekao je trener Partizana za TV Arena sport.

PROČITAJTE JOŠ: BIVŠI TRENER PARTIZANA O IZAZOVU KARIJERE: Kako li će protiv Bajerna?!

Posle ovog debakla Partizan kaska za Crvenom zvezdom devet poena, a drugoplasirana Vojvodina mu ‘beži’ tri poena.

FOTO: FK Partizan

 

0
0

5 Komentara

  1. Koji je motiv povratka, kad nam je ostao u lepom sećanju,,,Zašto je presekao granu na kojoj sedi,,,U međuvremenu operisan od fudbala,,,

    0
    0
    Odgovori
  2. Ko poslednji napusti stadion na Čairu, neka ugasi svetlo,,,,Ovaj trener nema mesto u Partizanu, a Stanojević od silnih šansi uputio dva šuta u okvir gola,,,Ali Mustafa je tu kad je gusto,,,Imao sam želudac za ovo, ali ovo je ricinus,,,

    0
    0
    Odgovori
  3. ,STANOJO,, da se ne ljubimo jer ti jos nisi otisao iz sedamdesete i osamdeste proslog vek, za tebe je vreme stalo, nisi svestan da je ovo 21 vek i treba da e igra fudbal 21 veka

    0
    0
    Odgovori
  4. STANOJEVIĆ POSLE KRAHA PARTIZANA: “Radnički je jednom prešao centar i postigli su go”! Ovo je izjava gubitnika koji ne priznaje realnost! Njega ne treba da interesuje ko je koliko puta prešao centar! On želi da problem stavi pod tepiha. Pravi trener ne birazloge nemoći svoje ekipe tražio u broju prelaszaka protivničke ekipe preko centra, već bi dobro razmislio i svu krivicu prebacio na sebe i Partizan kao tim, jer on je trener Partizana a ostale ekipe ne treba da ga interesuju! Partizan noćas nije imao htenja, energije i znanja kako da postigne pogodak. Ko je za to kriv?! Zajedno i Stanojević i neki igrači Partizana! U ovom problem se nalazi uzrok Partizanovog fijaska!

    0
    0
    Odgovori

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter