2
Evrokupovi

FOTO: FK Crvena zvezda

SJAJNE VESTI ZA ZVEZDU: Gelor Kanga se oporavio od korone, spreman za povratak na teren!

Objavljeno: 26.10.20 u 15:00

Fudbalski klub Crvena zvezda obavestila je javnost da je prvotimac Gelor Kanga dobio negativan nalaz na korona virus i da se vratio treninzima sa ekipom.

Kanga je propustio ‘večiti’ derbi i meč sa Hofenhajm, a sada će biti spreman za Liberec.

PROČITAJTE JOŠ: OGLASIO SE POL POGBA: Francuz otklonio sve nedoumice o napuštanju reprezentacije! (FOTO)

– Pozitivna vest za naš klub prvog radnog dana u nedelji. Gelor Kanga je dobio negativan nalaz testa na korona virus i to znači da se Zvezdina osmica vraća u trenažni proces, kao i da Dejan Stanković sada ima kompletan tim. Naš klub je pomno pratio stanje i svakodnevno komunicirao sa fudbalerom koji se pridržavao svih mera i vreme proveo u izolaciji.

Naš klub vrši testiranja igrača na virus Kovid 19 na svakih sedam dana i tako vrši mere prevencije neophodne da zdravlje svih zaposlenih – navode iz Ljutice Bogdana.

Crveno-bele u četvrtak očekuje okršaj u 2. kolu grupne faze Lige Evrope protiv ekipe Slovana iz Libereca na stadionu ‘Rajko Mitić’.

 

 

 

FOTO: FK Crvena zvezda

0
0

2 Komentara

  1. Ako rečeni Kanga bude u timu protiv Libereca, onda očekujem da bude bar na nivou Bena iz utakmica sa Pogrebnicima i Javora! Sa tandemom Ben-Kanga uvek možemo više, ali u video igrici” Real ;Manager”!”Ljudska glupost nema granica I svemir nema granica! Ali za svemir nisam siguran !(A.Ajnštajn).

    0
    0
    Odgovori
  2. Sjajna vest” Gelor Kanga je ponovo u timu! Mnogo nam je nedostajao Kanga na utakmicama, protiv Pogrebnika, u Nemačkoj i juče protiv Javora! Sa njegovim fascinantnim potezima kada vraća loptu natrag, kada šalje teledirigovane centaršuteve direktno u aut i kada šutira nebu pod oblake! Takav nam Kanga treba! Uz Kangu, sjajnog driblera Bena i usporenog i svirepog Sonoga, već protiv Libereca smo obrali bostan i to onaj rani rod!

    0
    0
    Odgovori

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

PROČITAJTE OSTALE VESTI IZ RUBRIKE

Unesite pojam i stisnite enter