0
Evropske lige

FOTO: Youtube/printscreen

KRISTIJANO RONALDO POD ISTRAGOM: Portugalac prekršio protokol!

Objavljeno: 26.10.20 u 12:30

Italijanski ministar sporta Vinčenco Spadafora insistira na istrazi o tome da li je fudbaler Juventusa Kristijano Ronaldo prekršio COVID-19 protokol.

Spadafora smatra da Ronaldo nije smeo da napusti Torino kako bi igrao za reprezentaciju Portugala u Ligi nacija sredinom oktobra.

– Kristijano Ronaldo nije poštovao protkol. Zbog toga je pokrenuta istraga pred Saveznim tužilaštvom kako bi se to dokazalo. Virus nas je sve zatekao i u ovakvim slučajevima nema izuzetaka, pre svega što se svi ljudi trude da poštuju protokol što je više moguće – rekao je Spadafora.

Trebalo je da ostane u takozvanom ‘zaštitnom balonu’ jer su u omladinskom pogonu Juventusa zabeleženi slučajevi zaraze korona virusom.

Ronaldo je 11. okotbra u Parizu igrao utakmicu protiv Francuske, a dva dana kasnije je objavlejno da je pozitivan na korona virus, zbog čega nije nastupio u utakmici sa Švedskom.

U Torino se vratio privatnim avionom i od tada je bio u samoizolaciji. Juventus i Ronaldo su odbacili tvrdnje Spadafore i istakli da nisu uradili ništa pogrešno.

Italijanska vlada je zbog pogoršanja epidemiološke situacije ponovo uvela restriktivne mere, poput onih na proleće, kojim je između ostalog prekinut amaterski sport.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter