in , , ,

KRISTIJANO RONALDO POD ISTRAGOM: Portugalac prekršio protokol!

FOTO: Youtube/printscreen

Italijanski ministar sporta Vinčenco Spadafora insistira na istrazi o tome da li je fudbaler Juventusa Kristijano Ronaldo prekršio COVID-19 protokol.

Spadafora smatra da Ronaldo nije smeo da napusti Torino kako bi igrao za reprezentaciju Portugala u Ligi nacija sredinom oktobra.

– Kristijano Ronaldo nije poštovao protkol. Zbog toga je pokrenuta istraga pred Saveznim tužilaštvom kako bi se to dokazalo. Virus nas je sve zatekao i u ovakvim slučajevima nema izuzetaka, pre svega što se svi ljudi trude da poštuju protokol što je više moguće – rekao je Spadafora.

Trebalo je da ostane u takozvanom ‘zaštitnom balonu’ jer su u omladinskom pogonu Juventusa zabeleženi slučajevi zaraze korona virusom.

Ronaldo je 11. okotbra u Parizu igrao utakmicu protiv Francuske, a dva dana kasnije je objavlejno da je pozitivan na korona virus, zbog čega nije nastupio u utakmici sa Švedskom.

U Torino se vratio privatnim avionom i od tada je bio u samoizolaciji. Juventus i Ronaldo su odbacili tvrdnje Spadafore i istakli da nisu uradili ništa pogrešno.

Italijanska vlada je zbog pogoršanja epidemiološke situacije ponovo uvela restriktivne mere, poput onih na proleće, kojim je između ostalog prekinut amaterski sport.

Diskusija

Ostavite komentar

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena.

Učitavanje

0

BIVŠI KOŠARKAŠ ZVEZDE PRONAŠAO NOVI KLUB: Plejmejker potpisao za Monako

DRAMA NIKOLE NINKOVIĆA: ‘Jedva su mi spasili jezik, jedno vreme neću moći da govorim’