0
Evrokupovi

FOTO: Screenshot/Youtube

BIVŠI TRENER PARTIZANA O IZAZOVU KARIJERE: Kako li će protiv Bajerna?!

Objavljeno: 26.10.20 u 19:22

Marko Nikolić o minhenskom klubu.

Lokomotiva iz Moskve se sutra od 18:55 sastaje sa aktuelnim šampionom Evrope, Bajernom iz Minhena, u okviru drugog kola grupne faze Lige Šampiona.

Ruski tim vodi srpski trener, Marko Nikolić, koji je prokomentarisao predstojeći meč.

Bajern je najbolja ekipa u Evropi. Pripremili smo se. Najvažnije je da odigramo disciplinovano i sa samopouzdanjem. Siguran sam u naš tim, imamo kvalitet. Igramo kod kuće, izuzetno poštujemo protivnika, ali ovo je fudbal. Moramo da pokušamo da se borimo protiv najbolje ekipe u Evropi. Siguran sam da će momci dati sve od sebe.

PROČITAJTE JOŠ: ‘MERAKLIJE’ SLAVILE PROTIV PARTIZANA: Fenomenalan pogodak odlučio pobednika! (FOTO+VIDEO)

Svi moji igrači su spremni za meč i presrećni što igramo protiv najboljeg u Evropi. Bajern je veoma opasna i brza ekipa, imaju sve, dobri su iz kontri, prekida, napadaju direktno. Najbolji tim u Evropi dolazi u Moskvu. Ovo je odlična prilika da vidimo gde smo u odnosu na takav tim – izjavio je Nikolić.

U prethodnom kolu Lokomotiva je odigrala nerešeno protiv Salcburga (2:2), dok je Bajern deklasirao Atletiko Madrid rezultatom 4:0.

FOTO: YouTube screenshot

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter