0
Domaći fudbal

TSC SE ‘NE PLAŠI’ ČUKARIČKOG: Iz Bačke Topole poručuju – ‘Ako pružimo maksimum, možemo da pobedimo’

Objavljeno: 24.10.20 u 21:48

Fudbaleri TSC Bačka Topola u ponedeljak, 26. oktobra, od 17.00 sati, dočekuju ekipu Čukaričkog u 12. kolu Prve lige Srbije, i za taj meč se spremaju sa namerom da pruže svoj trenutni maksimum, kako bi u tom derbiju Superlige pobedom pretekli protivnika na tabeli.

Šef stručnog štaba TSC Zoltan Sabo istakao je da će utakmica sa Čukaričkim biti težak duel, s obzirom na to da je ekipa sa Banovog brda u odličnoj formi.

-Dolazi nam u goste ekipa Čukaričkog koja je i u prošloj i u ovoj sezoni odlična. Neće nam biti lako, ali ja stvarno verujem u svoju ekipu. Ako budemo pružili igru kakvu smo pokazali u poslednja dva meča, verujem da možemo da pobedimo – rekao je Sabo.

FOTO: TSC

Centralni vezni igrač Janko Tumbasević takođe je naglasio da je Čukarički težak protivnik, ekipa koja ima odličan tim i izvrsne pojedince.

– Ipak, mi imamo samopouzdanja, odigrali smo dve dobre utakmice protiv Novog Pazara i protiv Trajala u Kupu, a ako hoćemo da se vratimo u vrh tabele, moramo da pobeđujemo pogotovo kada igramo kod kuće – rekao je Tumbasević i dodao da će ekipa TSC dati sve od sebe za pobedu.

Mladi defanzivac Bojan Balaž rekao je da Čukarički igra sjajno i da ima kontinuitet, ali da je za TSC važno da gleda svoju igru.

– Mi najviše gledamo svoju igru, a mislim da smo prethodne dve utakmice odigrali baš dobro. Nadam se da ćemo nastaviti u tom ritmu i u utakmici sa Čukaričkim – rekao je Balaž, podsećajući da ovo direktan duela dve ekipe koje se bore za plasman u gornji deo tabele.

PROČITAJTE JOŠ: SRBI PRESUDILI ZENITU: Jevtić i Despotović ‘nokautirali’ velikana iz Sankt Peterburga – pogledajte slavlje u svlačionici nakon velike pobede! (VIDEO)

– Ako ih pobedimo to nas vodi u gornji deo tabele, gde direktno pretičemo Čukarički. Biće to sigurno atraktivan meč, a mi se nadamo da ćemo iz njega izaći kao pobednici.

U prošlom, 11. kolu, ekipa TSC je na svom terenu pobedio Novi Pazar sa 7:0, i trenutno zauzima 10. mesto na tabeli sa 17 bodova iz 5 pobede, 2 remija i 4 poraza. Čukarički je 8. na tabeli sa 18 bodova, iz 5 pobeda, 3 remija i 3 poraza.

Utakmica TSC – Čukarički igraće se u ponedeljak, 26. oktobra od 17.00h, na stadionu u Senti.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter