5
Domaći fudbal

PALMA ŽESTOKO ISPROZIVAO ‘VEČITE’: ‘Zbog toga i duguju velike pare, tu nema ljubavi, samo interes’

Objavljeno: 24.10.20 u 22:18

Narodni poslanik Dragan Marković Palma, tokom izlaganja u Skupštini Srbije, govorio je o raznim temama, i predložio je da se uvede ministarstvo za školski sport.

On je tom prilikom ‘pecnuo’ Zvezdu i Partizan. Istakao je da Srbija najbolje talente ima upravo po školama, i da se ne zna ko uopšte igra za večite.

– Zašto za školski sport? Imamo najbolje talente po školama, ali te talente neko treba da prati i da ih usmeri. Deca se rode 15 odsto sa talentom, a radom i trudom dođu do profesionalca, ako neko radi sa njim. Nemamo pojma ni ko igra danas za Zvezdu i Partizan. Taj koji počne da igra za Srbiju sapliće se o svoje noge, kao baba Mileva. Danas deca ni na fizičko ne idu. Košarku više ne gledam kao sportista, šta da gledam, koga? Ko igra za Zvezdu, ko za Partizan? Nekad smo bili prvaci sveta – rekao je Marković.

PROČITAJTE JOŠ: ZAISTA MI JE BILO TEŠKO: Dragan Džajić se prisetio hapšenja iz 2008. godine – ‘Znam ko mi je to uradio’

Palma je takođe istakao da se danas u sportu gleda samo interes.

Zato Zvezda i Partizan danas duguju ogromne pare. Nema ljubavi, samo interes – rekao je Marković.

0
0

5 Komentara

  1. Palma, gluposti pišeš i govoriš!!! Kontradiktorno je da kažeš da imamo najveće talente za sport, a deca i ne idu na časove fizičkog! Gde se onda primeti talenat? Na žurkama? U tržnim centrima?

    0
    0
    Odgovori
  2. Zato jagodina duguje 20 miliona evra i izgubila sve sporove stiglo do uefe i bice im i stadion prodat koliko posteno radili ,jos mislili da spajanjem sa fk Tabane se spase ali pali drvce palma nece moci UEFA je to

    0
    0
    Odgovori

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter