0
Evropske lige

OZILOV AGENT PROGOVORIO: Arteta ne govori istinu!

Objavljeno: 24.10.20 u 12:20

Menadžer Arsenala nije bio iskren!

Agent 32-godišnjeg veziste Arsenala, Erkut Sogut, tvrdi da mendažer londonskog kluba, Mikel Arteta, nije otkrio pravu istinu kada je naveo razlog zašto je Ozil isključen iz ekipe.

Iako je Nemac najplaćeniji igrač Arsenala on se nije našao ni na spisku licenciranih igrača za Premijer ligu, ni za Ligu Evrope.

Moja savest je mirna jer sam bio fer. Odluka je čisto fudbalska. Komunicirali smo, znali smo šta da očekujemo jedan od drugog.

Moj posao je da izvučem najbolje iz svakog igrača. Mislim da sam podbacio kada je reč o Mesutu – objasnio je Arteta.

PROČITAJTE JOŠ: DISCIPLINSKA KOMISIJA FSS: Stižu kazne i u Humsku, ni Vazura nije pošteđen!

Reakcija Soguta je potpuno drugačija, te misli da nije u redu što Arteta ne govori istinu.

Navijači Arsenala zaslužuju istinu, ne ono što govori Arteta. On nije bio fer, iskren i transparentan, nije se odnosio sa poštovanjem prema nekome ko ima ugovor i ko je veran klubu. Svi znaju da u klubu nisu bili fer prema Ozilu. Nisu mu dali šansu da se dokaže.

Ako i dalje ima ugovor, valjda zaslužuje šansu da se bori za svoje mesto. Svi su govorili da trenira dobro. Razgovarao sam sa bar petoricom njegovih saigrača, svi su rekli da je Mesut jedan od najboljih i da ne razumeju zašto nije na spisku. Koji su to fudbalski razlozi? – istakao je Ozilov menadžer. 

PROČITAJTE JOŠSTIŽE KAZNA ZBOG CRVENOG KARTONA: Stankoviću preti suspenzija?!

Mesutu Ozilu ugovor sa Arsenalom ističe na kraju trenutne sezone, a po svemu sudeći, neće se naigrati u dresu ‘Tobdžija’.

Sukob sa upravom kluba datira od trenutka kada je Ozil odbio smanjenje plate usled pandemije Covida 19.

FOTO: YouTube screenshot

 

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter