4
Domaći fudbal

FOTO: HOTSPORT

IVICA ILIEV O BAJBEKU: Da je igrao večiti derbi uz Sumu, Partizan bi slavio 3:0!

Objavljeno: 24.10.20 u 10:15

Ne krije zadovoljstvo zbog novog pojačanja.

Bivši sportski direktor crno-belih smatra da je Žan Kristof Bajbek jedan od najboljih napadača koji su ikada došli u Humsku.

U razgovoru sa ‘Sportskim žurnalom’ Iliev je otkrio svoje mišljenje da će Bajbek biti najbolji igrač Partizana, te da je na svom prvom meču protiv Bačke u Kupu Srbije igrao sa samo 20 posto svojih mogućnosti. 

PROČITAJTE JOŠJOŠ JEDAN ĐOKOVIĆ MAESTRALAN: Odbranio PET UZASTOPNIH PENALA! (VIDEO)

– Koliko god vole Sadika i Tavambu, smatram da je Bajbek u prednosti. Bajbekov potencijal nemerljiv je za ovdašnji fudbal. Doneće, pre svega, individualni kvalitet u postavljanju akcija. Direktan, mnogo jak na lopti, lagano rešava „jedan na jedan“ u kaznenom prostoru. Plus, ima fantastične kretnje, eksplozivnost na pet, 10, 15 metara, možda više ne i sprint na 30, 40, 50 kao kad je bio mlađi, ali…

To i nije toliko bitno za njegovu poziciju. Sa smislom za fudbal i saradnju, fenomenalnom igrom glavom i završnicom desnom i levom nogom. Kompletan špic, bukvalno – rekao je Ivica Iliev.

FOTO: FK Partizan

Dodao je i da ne sumnja da će se novi napadač odlično uklopiti sa Sejdubom Sumom zbog toga što poseduju slične stilove igre.

Holender se uklapa uz Bajbeka, ima brzinu da uleti s boka. Francuz mnogo dobro asistira. Biće dobar tandem, mada… Bajbek je tip igrača koji najviše leži Sumi. Gvinejac je genije, voli kombinatoriku sa igračem, ako ima vrhunske kretnje i eksplozivnost da mu gure onako, „ispod lakta“, loptu u završnoj trećini. Da Suma u derbiju nije izašao već u 15. minutu bilo bi 3:0, da je imao uz sebe i Bajbeka. Rapsodija – zaključio je Iliev.

FOTO: HotSport

0
0

4 Komentara

  1. Igrao je juce protiv Radnickog i koliko ste slavili? Imate srece sto vam je mali Erakovic poklonio onaj gol,inace ne bi prisli Borjanu,ionako ste parkirali autobus ispred gola.Da su igrali Kanga,Gavric i Ivanic,bilo bi 3 razlike za Zvezdu.

    0
    0
    Odgovori
  2. Evo ovako,da su igrali Kanga i Ivanić,ovako loš Partizan,Zvezda bi dobila sa 5:0….moj Ilijev,tako to izgleda hipotetički,osim ako ti nisi vidovita Zorka.

    0
    0
    Odgovori

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter