0
Domaći fudbal

FOTO: FK Crvena zvezda

DEJAN STANKOVIĆ REŠIO DILEMU O TOME DA LI JE BILO FAULA KOD PRVOG GOLA: ‘Radujem se utakmicama na našem stadionu’

Objavljeno: 24.10.20 u 13:50

Crvena zvezda u nedelju dočekuje Javor iz Ivanjice.

Ekipu koju sa klupe predvodi Dejan Stanković za vikend očekuju obaveze u Superligi Srbije. Javor  u nedelju od 21:00h stiže na stadion ‘Rajko Mitić’. Šef stručnog štaba aktuelnog šampiona Srbije  se obratio medijima  pred utakmicu.

-Imali smo dve teške utakmice protiv Partizana i Hofenhajma i logično je da bude promena u startnoj postavi. Biće rotacije, neki igrači će odmoriti. Što se povređenih fudbalera tiče, jedva čekam da se vrate, pre svega mislim na njihovo zdravlje i zaista bih voleo da ih imam na raspolaganju. To su igrači vrhunskog kvaliteta, donose ogroman kvalitet i ravnotežu u naše timu. Ipak sve zavisi od testova. Ivanić je počeo sa treninzima, pa ćemo videti- rekao je trener crveno-belih.

PROČITAJTE JOŠ: ZAKAZAN VELIKI SRPSKI DERBI: Biće zanimljivo u Beču

Stanković se osvrnuo na utakmicu sa Hofenhajmom.

Moram da kažem da nije bio faul kod prvog gola, ali sa strane nije delovalo tako. Ipak, stojim pri tome kada su takvi startovi u pitanju da je neko na zemlji, neko u vazduhu, a između lopta, to mora da se sankcioniše, jer može da dođe do povrede. Nikolić je imao par takvih situacija, mora čvršće da ulazi u duelu, ne krivim ga, ali mu pričam za budućnost – istakao je bivši fudbaler Intera.

Stanković veruje u svoju ekipu.

Radujem se utakmicama na našem stadionu. Ono što smo pokazali u Nemačkoj je dobra podloga za nastavak rada, sa velikim uverenjem da možemo da se pitamo nešto u grupi – zaključio je Dejan Stanković.

FOTO: FK Crvena zvezda

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter