2
Domaći fudbal

FOTO: FK Crvena zvezda

ZAISTA MI JE BILO TEŠKO: Dragan Džajić se prisetio hapšenja iz 2008. godine – ‘Znam ko mi je to uradio’

Objavljeno: 24.10.20 u 17:15

Proslavljeni fudbaler Dragan Džajić prisetio se nemilog događaja iz 2008. godine kada je bio uhapšen.

Sa njim su tada privedeni Vladimir Cvetković i Miloš Marinković, zbog sumnje da su proneverili pet miliona evra.

Legenda Crvene zvezde gostovao je u emisiji ‘Sport light’ gde je govorio o raznim temama, a u jednom trenutku dotakao se i događaja iz 2008. godine.

PROČITAJTE JOŠ: DEJAN STANKOVIĆ REŠIO DILEMU O TOME DA LI JE BILO FAULA KOD PRVOG GOLA: ‘Radujem se utakmicama na našem stadionu’

– Ukoliko mogu izbegao bih tu priču. Ne bih se prisećao toga. Zaista mi je bilo teško. Mnogo su mi poremetili karijeru, veoma su me uvredili kao čoveka i sportistu. Nisam to zaslužio, ali da se ne pravdam jer emocije bi preovladale i ne bih rekao sve što imam. To je bruka za neke ljude koji su to svesno uradili, a znam ko su – jasan je bio Džajić.

Podsetimo, Dragan Džajić aboliran je 2012. godine od tadašnjeg predsednika Tomislava Nikolića.

FOTO: FK Crvena zvezda

0
0

2 Komentara

  1. zaista … ha, ha, … dok si pare lopio od igraca i zvezde … ili kad si ime zvezde kao garat za kredit od 5 milona ER-a uze, pa ga zvezda vracala. dzajo, sta ti teze pada od to dvoje ?! ma daj, hapsenje ti dodje na isto kao nikoliceva ABOLICIJA. SRAMOTA i BRUKA I JEDNO I DRUGO!!!

    0
    1
    Odgovori

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter