0
Domaći fudbal

FOTO: FK Voždovac

‘ZMAJEVI’ GOSTUJU PROLETERU: Voždovac na teškom gostovanju – ‘Da bi pobedili, moramo da pružimo najbolju igru koju možemo’

Objavljeno: 23.10.20 u 14:49

Posle uspešno završene utakmice 1/16 finala Kupa Srbije i pobede nakon boljeg izvođenja penala protiv ekipe Grafičara, Zmajevi nastavljaju borbu za bodove u Linglong Super ligi Srbije.

U okviru 12. kola, Voždovac ide na teško gostovanje novosadskom Proleteru, trenutno četvrtoplasiranoj ekipi u prvenstvu.

Zmajevi su u naletu dobrih rezultata, s obzirom da je utakmica u sredu bila četvrta uzastopna pobeda, peta u poslednjih šest odigranih utakmica, ali i protivnik ima podjednako dobar skor.

PROČITAJTE JOŠ: LEGENDARNI ZVEZDIN TRENER KOMENTARISAO PARTIZAN: Ljupko Petrović nije štedeo reči – ‘Uopšte mi se njihov tim ne sviđa, igraju neki igrači koji ne zaslužuju’

Pred odlazak u Novi Sad na megdan Proleteru, šef stručnog štaba, gospodin Jovan Damjanović, izjavio je:

– Odigrali smo jednu dobru utakmicu u kupu, koja služi kao priprema za Proleter. Čeka nas ekipa koja ima pet pobeda za redom, dobar momenat, mnogo teško primaju golove. Mesto koje zauzimaju na tabeli govori sve, a kolega Žigić radi odličan posao. Mi smo na dobrom putu, moraćemo da budemo strpljivi, na momente igramo ozbiljan fudbal. Za nedelju će nam trebati najbolja igra koju možemo da pružimo, ali i da se podignemo još, jer sigurno ima prostora za napredak u svim fazama.

Utakmica Voždovac – Proleter igra se u nedelju, 25. oktobra sa početkom u 16 časova na stadionu ‘Karađorđe’ u Novom Sadu.

FOTO: FK Voždovac

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter