0
Domaći fudbal

YT screen

MNOGI ĆE SE NAĆI U ZATVORU: Saopštio otac Luke Jovića!

Objavljeno: 23.10.20 u 21:16

Vidno potresen!

Nastavlja se drama kroz koju prolazi srpski reprezentativac, Luka Jović. Kako je i očekivano ni članovi njegove porodice nisu ravnodušni.

Podsećanja radi, od strane Prvog osnovnog tužilaštva u Beogradu izrečen je predlog da se fudbaler Reala iz Madrida osudi na šest meseci zatvora neispunjavanja prvobitne kazne za uplatu 3.5 miliona dinara u humanitarne svrhe.

Jović se nije pridržavao mera za suzbijanje i sprečavanje Covida 19 pošto se vratio iz Španije koja je u tom trenutku bila jedno od najvećih žarišta sveta i isprva je osuđen samo na novčanu kaznu.

PROČITAJTE JOŠ: ZNA SE KO JE NAJBOLJI: Novak će novim rekordom nadmašiti I NADALA I FEDERERA!

‘Novosti’ su došle u kontakt sa njegovom porodicom koja živi u selu Batak, u Republici Srpskoj.

Neću da dajem izjave, jer ako budem progovorio onda će se mnogi naći tamo gde bi želeli da bude Luka – u zatvoru – rekao je Milan Jović, Lukin otac.

Familija Jović je omiljena u svom kraju, te su i stanovnici ovog sela kod Bijeljine pogođeni zbog toga što su Lukini postupci dočekani bez milosti. Ističu da ih slava i veliki priliv novca nisu promenili, te da se njihovo poštenje nadaleko ceni.

FOTO: YouTube screenshot

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter