2
Domaći fudbal

FOTO: FK Partizan

STANOJEVIĆ U VELIKOM PROBLEMU: Suma nije jedini – još jedan fudbaler će morati na dužu pauzu!

Objavljeno: 22.10.20 u 15:20

Sa ogromnim kadrovskim problemima suočava se šef stručnog štaba Partizana, Aleksandar Stanojević.

Žan Kristof Bajbek i Filip Holander nisu dovoljno spremni, a Sejduba Suma i brzonogi Lazar Marković moraće da budu van terena neko vreme.

Markec već dugo muči muku sa porvedama, a nova je usledila u jučerašnjem meču protiv OFK Bačke. Marković je teren napustio posle samo pet minuta, zbog povrede zgloba.

PROČITAJTE JOŠ: NIJE MU DUGO TREBALO: Bivši napadač Partizana rešeta i u novom klubu – pogledajte Sadikov prvenac u dresu Almerije! (VIDEO)

Brzonogi fudbaler će danas detalno snimiti zglob, a kako ‘MaxBet sport’ saznaje, očekuje ga pauza od najmanje mesec dana. Navodno je došlo do nategnuca ligamenata zgloba, a potrebno je da spadne otok i predstoji mu niz terapija u narednom periodu.

FOTO: FK Partizan

0
0

2 Komentara

  1. Tu je Lola da uskoči, popuni i poveže,,, jako tužan državni projekat,,, a ovaj trener ispranog mozga ne može ni dve ovce da sačuva, a data mu jako skupa igračka,,,

    0
    0
    Odgovori
  2. stanojevic u problemu …? taj stanojevic i ostali ubaceni TROJANCI u partizan se skoro nisu oglasili na: sudjenje tokom cele utakmice-nazovi derbija, zbog. „cigansku“ brutalnu grubost, tucu, namerno-podmuklo udaranje sa i bez lopte od strane nazovi fudbalera iz RUPE, ONI nisu fudbal igrali … na partizanove nazovi naivne fudbaler i to na sopstvenom terenu-lavoru. za stanojevic je sve ovo … dobro da se opravda-opravdanje, za sramnu igru, igru bez igre, koju prikazuje partizan pod njim. stanojevic problem nema, dok je sve ovo i ovako u sportu … u organizaciji i pod ljudima u i oko zvezde sa ubacenim TROJANCIMA u partizan. najbolji primer gde nam je sport-fudbal je: NAMESTENA-NEREGULARNA zvezdina liga sa utakmicama sklanjalicama protv zvezde i ovakav navodni derbi.

    0
    0
    Odgovori

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter