0
Evrokupovi

FOTO: FK Crvena zvezda

DEJAN STANKOVIĆ: Nosimo ime i prezime kluba koji je poštovan u Evropi!

Objavljeno: 21.10.20 u 20:15

Pred sutrašnji meč Lige Evrope.

Crvena Zvezda igraće sutra od 21 sat utakmicu prvog kola grupne faze Lige Evrope protiv Hofenhajma u Rajn Neker areni, bez prisustva navijača.

Trener crveno-belih, Dejan Stanković, osvrnuo se na protekli meč sa Partizanom i raspored sledećih susreta.

– Iza nas je teška utakmica, odigrali smo večiti derbi u nedelju, ali dobro je što smo imali takvu proveru pred meč koji nas sutra očekuje. Fudbaleri su dobro, prisutan je umor, ali imamo još 24 sata do meča, tako da nije ništa strašno. Kalendar je takav kakav je, ne treba rizikovati sa rovitim igračima, jer imamo još mnogo utakmica do reprezentativne pauze. Svaki sledeći meč jeste najvažniji, ali ima i utakmica u kojima možemo više da kalkulišemo sa sastavom. Spremni smo za sutra, nema mnogo dilema oko postave i siguran sam da će oni koji budu izašli na teren odraditi posao kako treba – rekao je Stanković.

PROČITAJTE JOŠ: MILUNOVIĆ PRED POČETAK LIGE EVROPE: Štoper crveno-belih ističe da njegova ekipa živi za evropska takmičenja, a evo šta ga posebno raduje!

Prokomentarisao je i sutrašnjeg rivala Crvene zvezde, Hofenhajm koji važi za favorita u grupi L.

– Poznajemo našeg rivala, igraju lep i ofanzivan fudbal, brzi su veoma, pogotovo u ofanzivnoj tranziciji. Moramo da vodimo računa da im ne ostavljamo lopte na sredini terena gde mogu da nas kazne. Videlo se protiv Bajerna koliko su opasni kada osete trenutak nepažnje kod protivnika, a klub iz Minhena je jedan od najboljih timova na svetu. Faliće im Kramarić koji je fenomenalan igrač, ali oni imaju sjajne zamene i fudbalere koji mogu da odgovore na sve ono što trener stvari pred njih – istakao je trener crveno-belih.

Ekipa je spremna za susret i očekuje da će njegovi igrači igrati rasterećenije, ali bez spuštanja garda. Ponovo će na terenu biti mladih igrača.

Stanković ne krije zadovoljstvo time što su i Nemci upoznati sa istorijskim uspesima beogradskog kluba.

Znamo šta naš klub predstavlja za sve u Srbiji. Navikli smo da sa sobom nosimo ime i prezime Crvene zvezde. Bićemo inteligentni, potrudićemo se da odigramo srčanu i borbenu utakmicu, a drago mi je što je naš klub velik i poštovan u Evropi – rekao je Dejan Stanković.

FOTO: FK Crvena zvezda

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

PROČITAJTE OSTALE VESTI IZ RUBRIKE

Unesite pojam i stisnite enter