0
Domaći fudbal

FOTO: Tanja Sajković

CRNO-BELI PRIJAVILI SANOGA: Na adresu FSS stigla prijava – Partizan traži kaznu za Zvezdinog vezistu!

Objavljeno: 21.10.20 u 10:45

Još uvek se ne stišava oko 163. Večitog derbija, a kako stoje stvari, teško i da će se smiriti situacija bar još neko vreme.

‘Večiti’ se svakodnevno ‘bombarduju’ saopštenjima, prepucavanja traju i na društvenim mrežama, a sada imamo i novi nastavak, stigla je i prijava Disciplinskoj komisiji Fudbalskog saveza Srbije.

Partizan je na adresu Saveza poslao prijavu protiv Sekua Sanoga, veziste Crvene zvezde, zbog toga što je u derbi teže povredio Sejdubu Sumu, saznaje Žurnal.

Suma je zbog tog duela morao da napusti teren nakon samo 15 minuta. Crno-beli su saopštili da je ‘za dva milimetra izbegao da izgubi vid’, prethodno je Ivica Iliev rekao da je to urađeno namerno, a zbog svega toga crno-beli su poslali posebnu prijavu Disciplinskoj komisiji FSS.

U prijavi Disciplincima stoji da Sekuu Sanogu ovo nije prvi put da povredi protivničkog igrača, jer je kapitenu Čukaričkog Marku Dociću povredio koleno.

PROČITAJTE JOŠ: OVOM ODLUKOM I DOBIJA I GUBI: Novak potvrdio da ne igra u Parizu – neće moći da ispiše istoriju, ali evo šta će dobiti!

Traže iz Partizana da Sanogo zbog svega toga bude kažnjen, iako ni protiv Čukaričkog, niti na večitom derbiju, nije dobio crveni karton za te startove. Na derbiju je isključen u poslednjim minutima zbog drugog prekršaja.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter