2
Domaći fudbal

FOTO: FK Crvena zvezda/Nikola Mitić

SD CRVENA ZVEZDA IMA ZAHTEV: Iz Ljutice Bogdana traže da se Vuletić izbaci iz Partizana i sa fakulteta

Objavljeno: 20.10.20 u 18:20

Saopštenja nakon večitog derbija stižu sa obe strane.

Nakon slike koju je Vladimir Vuletić okačio na Tviter nalogu,na kojoj se nalazi i sin Milana Borjana, stigle su rekacije iz FK Crvena zvezda.

Saopštenje koje je potpisao generalni sekretar SD Crvena zvezda Igor Milojević, prenosimo u celosti:

Sportsko društvo Crvena zvezda želi da stane u odbranu kapitena svog fudbalskog kluba Milana Borjana. Crveno-bela sportska porodica je zgrožena načinom na koji pojedinci iz FK Partizan koriste derbi za najprizejminije i najvulgarnije lične obračune u kojima ne prezaju od zloupotrebe dece. Takve situacije ne treba da prećuti niko, a naročito ne javnost i mediji. Mi u SD Crvena zvezda to svakako ne želimo i nećemo, jer se takvim stvarima mora odmah stati na put i ne dozvoliti da postanu legitimni.

To su vrednosti našeg društva i svaki pojedinac, ma za koga on navijao treba da ih brani. Naše rivalstvo sa Partizanom je uvek bilo sportsko. Sve razmirice koje se dese ili dešavaju trudili smo se da rešimo na terenu. Ako to nije bilo moguće onda u granicama sporta. Ovo što sada radi potpredsednik FK Partizan Vladimir Vuletić se nikada nije dešavala u 75 godina dugoj istoriji našeg rivalstva. Nikada deca nisu služila za rešavanje razmirica i moramo ih sačuvati da se to ubuduće ne ponavlja.

Partizan je uvek bio klub koji je držao do osnovnih principa, od čega u fudbalskom klubu očigledno žele da odustanu i naprave presedan posle kog nema povratka. Zbog toga pozivamo večitog rivala da ne dozvoli sebi takvu degradaciju koja je prvenstveno pogrešna sa stanovišta moralnih vrednosti društva već može potencijalno da uništi sport i fudbal u našoj zemlji. Vratimo se zdravom rivalstvu, osudimo i odstranimo takve ljude iz naših sportskih društava i ne treba da dozvolimo da se to ikada ponovi.

Ovaj apel se posebno odnosi i na Pravni fakultet koji je ovakvim istupima degradiran do krajnjih granica. Upućujemo poruke podrške Milanu Borjanu i njegovoj porodici od svih članova Sportskog društva i nadamo se da će uspeti da prevaziđu ovu tešku situaciju.

FOTO: FK Crvena zvezda

0
0

2 Komentara

  1. pa ovi lupezi u i oko zvezde su sastavili sve uprave po klubovima-sekcijama JSD partizan…. sta niste se dobro dogovorili i organizovali … ? izvodjace radova da se: BRUKU I SRAMOTU iz BG-lavora – navodnog derbija blizanaca … po svaku cenu za naivne u trac pretvori … navodnim svadjama, prepucavanjem saopstenjima … u saradnji sa vasim partnerima, ubacenim TROJANCIMA u partizan, ZAMASKIRATE-ZAMAGLITE …, DA SE PRICA I PISE O SARAMNOM SUDJENJU I PRIKAZANOM FUDBALU … KOJI SE GODIMA IGRA U TRULOJ-NAMESTENOJ-NEREGULARNOJ zvezdinoj LIGI, narod dobro zna sa kim posla ima … dzabe krecite, nema te gumice , hemije, tecnosti-vde koja ce to da IZBRISE,SAKRIJE, OPERE. ovi danasnji ljudi u i ok sdcz (sem maom broju pojedinaca …) sa ubacenim TROJANCIMA u partizan… treba dozivotno zabraniti prisustvo na sportski borilistima, to jest da budu u blizini sportskih objekata … jer su ZLO sa srpski sport.

    0
    0
    Odgovori

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter