3
Domaći fudbal

SAŠA ZDJELAR O SANOGU: Povredio je Sumu i Lazara, ko ne ume bolje, odlučuje se na takva sredstva

Objavljeno: 20.10.20 u 10:45

Vezista Partizana Saša Zdjelar imao je komentar na igru fudbalera Crvene zvezde Sekua Sanoga i stvari koje je radio na terenu.

Zvezdin igrač sredine terena je u 163. ‘večitom’ derbiju povredio oko Sejdubi Sumi i bio veoma grub tokom celog duela.

PROČITAJTE JOŠ: DEGENEK ‘PECKAO’ STEVANOVIĆA: ‘Hajde, priznaj za koga navijaš!’

Na kraju je i završio meč pre drugih igrača dobivši crveni karton u nadoknadi vremena.

– Povredio je Sumu Lazara Markovića… Udarali su po glavi Asana… Ko ne ume bolje, odlučuje se na takva sredstva – rekao je Zdjelar za ‘Žurnal’.

I on je istakao žal za pobedom nad najvećim rivalom.

Ispustii smo pobedu, bili smo mnogo opasniji od komšija – jasno je poručio Zdjelar.

 

 

FOTO: FK Crvena zvezda

0
0

3 Komentara

  1. Sta sve ovde nece biti napisano, ali dobro.
    Sasa to se resava na terenu, „sastavite“ kretena i to je to.
    Svaka cast Dekiju, ali njima je glavni covek lice sa poternice, Sanoga ne vredi komentarisati covek podivljao, sta reci o Gobeljicu, Rodicu, Degeneriku, Milunovicu… ne mozes sve pobrojati, izvinjenje za par korektnih momaka. Da ne bude zabune imamo i mi par likova kojih se ja stidim sto su trenutno u Partizanu, ali resicemo ih se vlaljda u nekom skorijem vremenu, Stanoje je lepo krenuo.

    0
    0
    Odgovori
  2. Opasna može da bude divlja životinja ili pas!!! A on se onda vezuje!!! Uhvatili se „bili smo opasniji..“ k’o pijan plota. Šta to znači? Ništa!!! Ali ništa!!! Dali ste gol, kako ste dali, celu utakmicu se branili, kako ste znali i umeli. Najčešće nasumičnim izbacivanjem lopte ili zadržavanjem vremena. Napadu Lazara Markovića u kontri je prethodio faul na 16m… Jedine fudbalske akcije je imao Asano (šut sa 20m i pokušaj petom). Sve ostalo je BRUKA!!!

    0
    0
    Odgovori

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter