0
Evrokupovi

LIGA ŠAMPIONA: Pet golova Barselone, Mančester Junajted savladao PSŽ! (VIDEO)

Objavljeno: 20.10.20 u 23:32

Zanimljivo veče!

U nastavku večeri, odigrano je još šest utakmica prvog kola grupne faze Lige Šampiona. O prethodna dva današnja meča možete pročitati OVDE.

U utakmici Barselone i Ferencvaroša, španski klub je opravdao ulogu favorita. Ubedljivo su savladali Mađare rezultatom 5:1

Na utakmici na Kamp Nou svirana su dva penala. Jedan u 27. minutu, gde je Mesi savladao golmana za početnu prednost svog kluba, a drugi u 70. minutu za Ferencvaroš kada je Karatin postigao počasni gol za goste, posle crvenog kartona za Pikea, koji je direktno isključen zbog faula u šesnaestercu.

Strelci za Barselonu su bili i Fati, na asistenciju De Jonga pred kraj prvog poluvremena, a u drugom delu igre mrežu su zatresli Kutinjo, Pedri i Dembele.

https://youtu.be/bj2pJHLsg6k

Očekivalo se dosta više od duela Čelzija i Sevilje, međutim nije bilo golova na ovom meču. Igralo se vrlo ujednačeno.

Neke od najboljih prilika imali su Nemanja Gudelj, posle slobodnog udarca, međutim golman Čelzija je fantastično odbranio i Čilvel koji je glavom umalo bio strelac.

Jedno od iznenađenja ovog kola jeste pobeda Lacija nad Borusijom Dortmund rezultatom 3:1

Rano su domaćini stekli prednost golom Imobilea u 6. minutu. Usledilo je neoprezno izbacivanje lopte od strane Marvina Hica, koje je završilo u golu njegovog kluba, te je Lacio otišao na pauzu sa dva gola prednosti.

Norvežanin Erling Haland, postigao je pogodak koji je dao nadu njegovim saigračima da može doći do preokreta, ali nedugo zatim Akpa Akpro je potvrdio tri boda za italijanski klub, na asistenciju Imobilea.

Podeljeno je pet žutih kartona i Borusija se činila mnogo opasnijim protivnikom, međutim, to nije bilo dovoljno za trijumf.

https://www.youtube.com/watch?v=E26aX–_Vw8

 

PROČITAJTE JOŠ: ZASENIĆE LIGU ŠAMPIONA: Stiže Evropska Premijer liga sa budžetom od ŠEST MILIJARDI EVRA!

Neočekivano je i Mančester Junajted odneo pobedu protiv PSŽ-a na Parku prinčeva, rezultatom 1:2. Dijalo je počinio faul u šesnaestercu svog tima, i Bruno Fernandes je jedanaesterac lako realizovao u gol. Tako je Mančester poveo.

Jedini gol za PSŽ večeras je bio autogol Entonija Marsijala, koji je neoprezno pokušao da izbije loptu glavom iz svog peterca, ali je poslao ispod prečke i doveo do izjednačenja.

Konačan rezultat i pobedu za Mančester doneo je Rašford u 87. minutu šutom sa ivice kaznenog prostora.

https://youtu.be/rtJSUcMG4DI

Lajpcig i Bašakšehir su odigrali meč u Red Bul areni iz kog su domaćini izašli kao pobednici. Slavili su rezultatom 2:0.  U roku od četiri minuta Angelino je rešio utakmicu sa dva pogotka.

Ren i Krasnodar su meč završili remijem, rezultatom 1:1. Domaćini iz Francuske su bili dosta opasniji, ali su ipak pogodili mrežu samo u 56. minutu preko Guirasija. Strelac za Krasnodar bio je Ramirez, tri minuta kasnije.

FOTO: YouTube screenshot

 

 

 

 

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

PROČITAJTE OSTALE VESTI IZ RUBRIKE

Unesite pojam i stisnite enter