0
Domaći fudbal

FOTO: FK Crvena Zvezda

DIJEGO FALĆINELI: Ostvarili smo rezultat za ponos!

Objavljeno: 20.10.20 u 21:15

O Crvenoj zvezdi, delijama, Hofenhajmu…

Dijego Falćineli je novo pojačanje crveno-belih koji se odlično pokazao u dosadašnjim mečevima. Na sedam odigranih utakmica postigao je pet golova.

On je prvi Italijan koji brani boje Crvene zvezde i odmah po dolasku je stekao simpatije svih pristalica kluba jer je svojim pogodtkom obezbedio klubu plasman u grupnu fazu Lige Evrope.

U intervjuu za zvanični sajt Zvezde nije krio zadovoljstvo što je već postigao odlične rezultate sa svojim novim klubom.

– Iza mene je nešto više od mesec dana otkako sam u Crvenoj zvezdi i utisci su fenomenalni. Od samog dolaska ekipa me prihvatila na odličan način, svi su tu za mene i pomažiu mi, kako na terenu tako i van njega. U prethodnom periodu ostvarili smo rezultat za ponos. I dalje smo neporaženi u ligi, igramo veoma dobro, a ispred nas je prvi meč u Ligi Evrope i veoma sam uzbuđen zbog toga – rekao je Falćineli.

PROČITAJTE JOŠ: MILAN BORJAN: ‘Hvala dragi prijatelji, zvezdaši, partizanovci i novinari! U slučaj zaštite mog sina uključila se i Kanada’

Osvrnuo se i na predstojećeg protivnika, Hofenhajm sa kojim se crveno-beli sastaju u četvrtak od 21 čas u Rajn-Nekar areni.

– Očekuje nas težak rival. Dobro su počeli sezonu, savladali su Bajern, ali su u poslednja dva meča izgubili i verovatno traže novi pobednički put. Međutim, mi znamo šta se od nas očekuje i znamo naše ciljeve. Svesni smo šta treba da uradimo, analizirali smo protivnika i verujemo da možemo do pozitivniog rezultata – naveo je 29-godišnji centarfor.

Imao je i reči hvale o Zvezdinim navijačima o kojima je puno čuo u prethodnom periodu i željno iščekuje njihov povratak na tribine.

– Mnogo sam slušao o našim navijačima, gledao sam klipove na interenetu i zaista jedva čekam da izađem i osetim tu atmosferu koju prave zvezdaši. Sećam se i kada sam igrao na Marakani pre nekoliko godina i zaista su pravili sjajnu atmosferu. Želim da im poručim da budu uz nas, iako neće biti na stadionu, jer nam njihova podrška mnogo znači, a mi ćemo se potruditi da se svi zajedno radujemo na kraju – rekao je Dijego Falćineli.

FOTO: FK Crvena zvezda

 

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter