0
Evropske lige

NEPRIJATNO IZNENAĐENJE ZA MATIJU NASTASIĆA: Fudbalere Šalkea ispred stadiona sačekalo 80 huligana – srpski reprezentativac u centru nemilih zbivanja!

Objavljeno: 19.10.20 u 12:46

Nemački Bundeligaš Šalke nalazi se u užasnoj seriji.

Šalke je poslednji put slavio 17. januara ove godine, a od tada čak 20 mečeva nisu uspeli da trijumfuju, a prethodni remi sa Union Berlinom (1:1) dodatno je iznerviralo navijače.

Navijači Šalkea osetili su potrebu da porazgovaraju sa ekipom u kojoj igra sprski internacionalac Matija Nastasić.

Oko 80 ultrasa je nakon meča sačekalo prvotimce Šalkea ispred stadiona kako bi porazgovarali i pokušali zajedno da reše problem u kojem se njihov klub nalazi. Kako prenose nemački mediji, razgovor je prošao bez prevelikih tenzija.

PROČITAJTE JOŠ: OVO NISTE VIDELI NA TV-u: Slika o kojoj bruji cela Srbija – pogledajte šta je Sanogo uradio nakon crvenog kartona! (FOTO)

Uspeli su da pronađu zajednički jezik i da već od narednog meča, kada budu igrali protiv Borusije iz Dortmunda, ekipa pokaže karakter i ponos.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter