0
Domaći fudbal

FOTO: FK Partizan

ZDJELARA BOD NEĆE ZADOVOLJITI: Vezista crno-belih pred derbi – ‘Nadam se da ćemo izaći kao pobednici iz ovog duela’

Objavljeno: 18.10.20 u 14:19

Danas od 17 časova očekuje nas 163. večiti derbi.

Jedan od najboljih igrača u redovima crno-belih Saša Zdjelar, ističe da je spreman za predstojeću utakmicu sa Crvenom Zvezdom.

Vezista crno-belih u ovaj duel ulazi sa novim statusom. Naime, on je bio pozvan od strane Ljubiše Tumbakovića da se priključi nacionalnom timu.

– Sigurno je lepo čuti: Saša Zdjelar – reprezentativac, ali… Svestan sam i odgovornosti! Daću, zato, sve od sebe da budem na još većem nivou nego u prethodnim derbijima i doprinesem najslađem uspehu – rekao je Zdjelar za ‘Žurnal’.

Zdjelar kao i Stanojević smatra da je Zvezda znatno oslabljena, s obzirom da Dejan Stanković neće moći da računa na Mirka Ivanića i Gelora Kangu, koji su zaraženi korona virusom.

Sa druge strane, crno-beli su doveli veliko pojačanje, u Humsku je po drugi put stigao Miloš Jojić.

– Da, Zeka je došao i… igraće. Nadam se da će da nam donese mnogo dobrih stvari, verujem da ćemo dobro da se dopunjavamo, pomažemo jedan drugom. Što se tiče Kange i Ivanića, nemam sumnju – mnogo će da nedostaju komšijama – dodao je Zdjelar.

Zbog situacije sa korona virusom, utakmica će biti odigrana pred praznim tribinama.

PROČITAJTE JOŠ: KAKAV KOŠMAR ZA BIVŠEG NAPADAČA PARTIZANA: Debi u dresu novog kluba je definitivno ‘preseo’ Matiću – isključen nakon samo pola sata igre!

– Siguran sam da neće da im bude lako da gledaju prenos iz Humske sa malih ekrana, ali situacija je takva i u svetu, jednostavno, ne možemo protiv toga. Lično, nedostaju mi navijači: i te kako su nam potrebni. S druge strane, derbi ne sme da oseti to što ih nema, svesni smo koliko je važan za nas – istakao je on.

Za kraj, on je rekao da nikad ne pristaje na bod.

– Utakmica će da bude mnogo drugačija, ali nadam se da ćemo mi da izađemo kao bolji i iz ovog duela. Nikad se ne zadovoljavam nerešenim rezultatom – zaključio je Saša Zdjelar.

FOTO: FK Partizan

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter