3
Domaći fudbal

FOTO: FK Partizan

STANOJEVIĆ NAKON MEČA: ‘Kako da budem zadovoljan? Bili smo opasniji, oni su igrali bolje, ali ne znam da li su nas ugrozili’ (VIDEO)

Objavljeno: 18.10.20 u 19:36

Bilo je nerešeno u 163. po redu večitom derbiju!

Nakon meča oglasio se trener Partizana Aleksandar Stanojević. Istakao je da nije zadovoljan rezultatom, ali da je igra bila dobra. 

PROČITAJTE JOŠ: NEREŠENO U HUMSKOJ: Stevanović i Katai zatresli protivničke mreže (VIDEO)

Smatra da je njegova ekipa bila opasnija od Crvene zvezde, koja je kako on kaže igrala bolje, ali nije ugrozila njihov gol.

 
 
 
 
 
Погледајте ову објаву у апликацији Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Објава коју дели HOTSPORT (@_hotsport) дана 18. Окт 2020. у 10:13 PDT

Nakon ove kratke izjave Stanojević je došao i na konferenciju za novinare. Tamo je nastavio sa izjavom.

Teško je kad vodite veći deo meča i ne pobedite. Momci su pored svih problema bili izuzetno opasni. Možda nismo kontrolisali igru, to je Zvezda radila, ali nije bila opasna.

Povreda Sume?
-Hteo je da nastavi. Doktor mu nije dao. Imao je problema sa okom, i želeo je da igra, ali doktori su bili izričiti.

Da li je njegov izlazak poremetio igru Partizana?

 Naravno da jeste nas poremetilo. Ozbiljne probleme je pravio Zvezdi. Izgubili smo izmenu. Čestitam Sveti Markoviću, svaka mu čast na pruženoj igri – zaključio je Stanojević.

Nisu zaslužili bod. Bili smo bolji, imali smo više šansi. Pokazali smo da smo bolji i da je jasno zašto nas nisu pobedili dugo – istakao je fudbaler Partizana i strelac gola za crno-bele, Filip Stevanović

PROČITAJTE JOŠ: NEREŠENO U HUMSKOJ: Stevanović i Katai zatresli protivničke mreže (VIDEO)

-Ja živim za ovaj klub. Odrastao sam ovde i verovatno sam se zbog toga brzo uklopio- na kraju je dodao Svetozar Marković.

FOTO: FK Partizan

 

 

0
0

3 Komentara

  1. Jel ovaj normalan?? Posed lopte 70%zvezda 30%partizan da vam nije bilo sudije dobili bi najmanje dva crvena ili parnih žutih kartona. Kakva seljačka ekipa je partizan.. Simovic je jedno 10puta zatvorio oči u korist partizana . startrovi i sa obe noge u članak čulo se na tv prenosu sve na metar ispred njega…Start na Bena Nikolića Falcinelija pa odmah smehotresne odluke kada umesto aut za zvezdu poklanja partizanu korner!?! Pa kada je Pavkov pred kraj na levom krilu blokiranjem lopte čistim uklizavanjem osvoji loptu i omogućio izgled u šansu za gol akciju… Simovića izmišlja faul… Na samom kraju GAJIĆ centrira u 16 Pavkov da uđe u šansu Simović brzo prekida utakmicu i svira kraj OVAJ NIKAD VIŠE DA SUDI DERBIJE!!! NIKAD VIŠE da je SUDIJO na utakmicama zvezde ili partizana ovaj je radio po nečijoj direktivi….JEDINO JE JAKO CUDNO DA JE I DOSUDIO OČIGLEDAN PENAL…. P. S. I PRE PENALA JESTE ČIST KORNER BIO VIDELO SE NA SNIMKU SVE!!!

    0
    0
    Odgovori

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter