1
Domaći fudbal

NEREŠENO U HUMSKOJ: Stevanović i Katai zatresli protivničke mreže (VIDEO)

Objavljeno: 18.10.20 u 19:04

Završen je 163. večiti derbi!

U okviru 11. kola Superlige Srbije sastali su se domaći Partizan i Crvena zvezda. Na stadionu Partizana viđena je velika borba tokom prvih 45 minuta igre. 

Zvezda je pokušala da stane na loptu od samog starta, ali je nakon greške Erakovića u 8. minutu mladi Filip Stevanović postigao pogodak.
Crveno-beli su se brzo oporavili i krenuli da nižu žanse. Katai je pravio veliki probleme defanzivnoj liniji domaće ekipe.

Partizan je uspeo da sačuva gol nakon nekoliko šansi Zvezde. Do kraja prvog dela igre izabranici Dejana Stankovića su intezivno držali loptu u svom posedu. Partizan je svoju šansu tražio u kontra napadima. Najbolju šansu imao je Lazar Marković u finišu poluvremena. Ipak, crno-beli su bili kvalitetni u defanzivi i usporili su ritam meča, onako kako im odgovara.

Falćineli je u 47. minutu nakon odličnog centaršuta Kataija za malo promašio okvir gola. Ostalo je 1:0 za Partizan.

Zvezda je krenula napadački u drugom poluvremenu i Gobeljić je u 53. meču pogodio stativu. Još nekoliko opasnih situacija po gol crno-belih kreirali su izabranici Dejana Stankovića.

Najbolju šansu za Partizan imao je Banjak glavom nakon centaršuta kapitena reprezentacije Izraela.

Jojić je povukao Sanoga u kaznenom prostoru i sviran je jedanaestreac za crveno-bele. Katai je namestio loptu na belu tačku i pogodio u 75. minutu.

https://youtu.be/ZSMO-6HeRac

Igralo se na obe strane aktivno i ritam je postao bolji i brži. Asano je u 89. minutu imao odličnu priliku. Sanogo je dobio crveni karton u 93. minutu.

FOTO: FK Crvena zvezda

0
0

1 Komentara

  1. Sanogo klasičan drvoseča, već dva čoveka poslao direktno u bolnicu ! Samo režimski novinari to zovu fudbalerom…

    0
    0
    Odgovori

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter