0
Evropske lige

HEROJ UTAKMICE: Tadić postigao DVA GOLA i postavio neverovatan rekord! (VIDEO)

Objavljeno: 18.10.20 u 20:21

Zablistao je na ovom meču.

U petom kolu Eredvizije sastali su se Ajaks i Herenven u Amsterdam areni. Domaćini su slavili rezultatom 5:1.

Srpski reprezentativac, Dušan Tadić, je obeležio ovaj susret. Postigao je čak dva pogotka, od čega prvi na samom početku utakmice, u četvrtom minutu. Posle odličnog driblinga zatresao je mrežu svojom slabijom, desnom nogom.

Sledeći put je bio strelac u 28. minutu sa bele tačke, pošto je penal dosuđen zbog igranja rukom. Golman se bacio u suprotnu stranu i nije bilo šanse da odbrani. 

Sa dva gola na ovom meču Tadić se upisao u legende Ajaksa, pošto je na 102 nastupa učestvovao u postizanju 100 golova, 56 puta je on bio strelac i 44 puta je asistirao.

Sedam minuta kasnije već je bilo jasno ko odlazi kao pobednik sa ovog meča, s obzirom da je Mohamed Kudus postigao gol za prednost svog tima od 3:0.

PROČITAJTE JOŠ: POVRATAK U PREMIJER LIGU: Bivši napadač Mančester Junajteda ima novi klub

Počasni gol za Hereven stigao je u 66. minutu, a strelac je bio Verman. Nedugo zatim, Ajaks je povratio prednost od tri gola, pošto je Klasen uspešno izveo jedanaesterac. Konačnih 5:1 postavio je Antioni u 87. minutu utakmice.

Ajaks se sada nalazi na 2. mestu holandske lige, zaostajući samo bod za vodećim PSV-om, dok je njihov današnji protivnik na 6. poziciji.

https://www.youtube.com/watch?v=HBJVrpIYyIs

FOTO: YouTube screenshot

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter