0
Evropske lige

ZAVRŠEN MILANSKI DERBI: Ibrahimović postigao dva gola! (VIDEO)

Objavljeno: 17.10.20 u 20:25

Gosti su slavili.

Danas se odigrao meč četvrtog kola Serije A između Intera i Milana na gradskom stadionu ‘San Siro’. Milan, koji je večeras nastupao kao gost, odneo je pobedu rezultatom 2:1.

Interu je ovo prvi poraz od početka ove sezone, dok je tim Stefana Piolija nastavio sa nizom pobeda.

Gosti su početku prednost stekli pogotkom Zlatana Ibrahimovića, koji nije uspeo da postigne gol sa bele tačke, ali je bio siguran pošto se lopta odbila od golmana Handanovića.

PROČITAJTE JOŠZAVRŠENE SVE UTAKMICE SUPERLIGE ZA DANAS: Na pet utakmica viđeno 11 golova! Četiri penala, a od toga čak tri na jednom meču!

Penal je dosuđen zbog neopreznog starta srpskog reprezentativca, Aleksandra Kolarova, nad Ibrom.

Tri minuta kasnije, Milan je udvostučio prednost. Opet je strelac bio Ibrahimović, koji je centaršut Leaoa glavom poslao u mrežu protivnika.

Inter je uspeo da umanji prednost u 29. minutu akcijom kojom je preko Kolarova i Perišića lopta stigla do Lukakua koji je rutinski ‘odradio’ posao i postavio konačnih 2:1.

Do kraja meča ekipa koju predvodi Antonio Konte je mnogo više pretila, ali do promene rezultata nije došlo.

Situacija o kojoj će se raspravljati svakako je događaj iz 75. minuta kada je Lukaku pao u kaznenom prostoru Milana, posle čega je dosuđen ofsajd.

Milan je nastavio da bude lider italijanske lige, dok se poraženi klub nalazi na 5. poziciji.

https://www.youtube.com/watch?v=yq76UWmbduY

FOTO: YouTube screenshot

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter