0
Evropske lige

PREOKRET: Mančester junajted protiv Njukasla došao do tri BITNA boda! (VIDEO)

Objavljeno: 17.10.20 u 23:46

Loš početak meča za goste.

U petom kolu Premijer lige večeras su se sastali Njukasl i Mančester junajted na ‘Sent Džejms parku’. Slavili su gosti iz Mančestera rezultatom 1:4.

Meč je počeo autogolom Luka Šoua, koji je slučajno ubacio loptu u svoju mrežu i tako je Njukasl vodio već od drugog minuta.

Nedugo zatim, Bruno Fernandeš je postigao pogodak, međutim on biva poništen jer se preko VAR-a utvrdilo da je Mata bio u ofsajdu.

Konačno, Megvajer je poništio prednost protivnika golom glavom posle kornera u 23. minutu.

PROČITAJTE JOŠPREMIJER LIGA: Mančester siti bolji od Arsenala! (VIDEO)

Do kraja prvog poluvremena Rašvord je imao dve odlične prilike, ali ih nije iskoristio jer je Darlov odlično čuvao mrežu svog tima.

Igrač Njukasla koji je zadavao mnogo muka odbrani Junajteda jeste Sen-Maksimin, koji se u 51. minutu zamalo upisao na listu strelaca.

Usledio je penal za goste zbog neopreznog starta nad Rašfordom, međutim Darlov je odbranio šut Fernandeša i sačuvao rezultat 1:1.

Junajted se ubrzo razigrao, lepom akcijom između Mate, Rašforda, Van de Beka, koje se završila golom Fernandeša u 86. minutu.

Do kraja meča golove su postigli Van Bisaka i Rašvord i tako postavili konačnih 1:4.

Mančester junajted je loše počeo sezonu, te se uz dva poraza i dve pobede, nalazi na 14. poziciji, dok je Njukasl, doduše uz utakmicu više, bolje kotiran u Premijer ligi zauzimajući 11. mesto.

https://www.youtube.com/watch?v=aD2Irm51mag

 

FOTO: YouTube screenshot

 

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter