2
Domaći fudbal

FOTO: FK Crvena zvezda

POZNATE LIČNOSTI EKSKLUZIVNO ZA HOTSPORT: Glumci, muzičari, voditelji i sportisti o očekivanjima i rezultatu večitog derbija

Objavljeno: 17.10.20 u 10:00

U nedelju nas sve očekuje 163. po redu večiti derbi. Javne ličnosti iz različitih branši pričale su o njihovim očekivanjima i prognozirali su strelce i konačan rezultat utakmice.

HotSport je okupio ljude koji su svima dobro poznati. Lica sa malog ekrana intezivno prate sportska dešavanja.

Nikola Rokvić, pevač

Očekivanja: 

-Očekujem da će biti puno bolji derbi od prošlog.

Rezultat:

-Zvezda dobija 0:2!

Igrač odluke:

– Mislim da Katai rešava derbi nekom majstorijom.

Predrag Popović Pop, radio voditelj

Očekivanja:

-Neće biti 0:0! Očekujem da Partizan pobedi ! Nema publike i to jeste problem.

Omiljeni derbi:

-Svaki koji je Partizan dobio. Izdvojio bih one u kojima je Partizan davao golove u samom finišu meča, kao na primer Jojić ili Kojić. 

Rezultat: 3:0

Igrač odluke:

-Nije bitno da li će se istaći domaći ili strani igrači. Nadam se da će svi igrači Partizana biti opasni po gol Zvezde, a da iz protivničkog tima neće niko.

Stevan Piale, glumac

Prvi derbi kojeg se sećaš:

-Iako sam siguran da sam gledao bar nekoliko derbija pre tog, prvi derbi na koji pomislim je onaj u kom je bilo 4:0 za Zvezdu i čuveni vozić. Ne sećam se da je Zvezda posle toga ikada bila toliko dominantna kao te večeri u derbiju.

Očekivanja:

-Poslednjih godina gledamo tvrde derbije u kojima mi Zvezdaši posebno nismo imali razloga za zadovoljstvo ni igrom ni rezultatom. Nadam se da će Zvezda posle dužeg vremena odigrati onako kako ume i da ćemo biti zadovoljni derbijem i pobedom.

Rezultat: 

-Neka bude 4:2 ! Dva gola Falćinelija, po jedan Katai i Nikolić. Za Partizan pogađaju  Suma i Natho. 

Najbolji igrači u obe ekipe:

-Što se tiče Zvezde, to je definitivno Aleksandar Katai. Neverovatno je koliko taj čovek ima fudbala u sebi.
Moram da istaknem i Gavrića i Nikolića koji su već pokazali da su ozbiljni igrači. Dodao bih i Andriju Radulovića.

-Što se tiče Partizana, najbolji igrač za mene je bez sumnje Bibras Natho. Videćemo koliko će imati snage u derbiju obzirom da je odigrao 3 utakmice za reprezentaciju u proteklih nekoliko dana.
Svakako bih izdvojio i Stevanovića koji se igra fudbala i to je uvek lepo videti.

Dea Đurđević, TV voditeljka

Očekivanja:

-Pre svega očekujem fer plej. Derbi je uvek pun tenzije i pritisak je veliki na igrače i stručne štabove zbog same prirode rivaliteta između Zvezde i Partizana. To se, nažalost, oseti mnogo na terenu. Bez obzira na sve, volim tu napetost i draž derbija, to je praznik fudbala.  Neka pobedi bolji, a nadam se da će to biti Crvena Zvezda.

Igrač odluke:

– Pre svega verujem u Dejana Stankovića i u njegov izbor igrača i načina igre na terenu. U poslednje vreme se Katai dosta istakao, zatim i Falćineli, ali sve oči su uvek uprte u Milana Borjana, on je mnogo doprineo evropskoj Zvezdi. Smatram da svi igraju srcem, pogotovo kad je derbi.

Rezultat: 

-Nadam se da će biti tri gola, tri različita strelca, iz redova Zvezde naravno.

Igor Lazić Niggor, muzičar i glumac

Očekivanja:

-Iako sam navijač Partizana nisam sujetan da kažem da će pobediti. Očekujem nerešen rezultat. 

Rezultat:

– Smatram da će biti 1:1.

Igrač odluke: 

-Mislim da će Stevanović biti strelac za Partizan, a Ben za Zvezdu.

Aca Lukas, pevač

Očekivanja:

– Mislim da će derbi biti bolji zbog toga što nažalost neće biti navijača, pa će igrači oba tima biti rasterećeniji. Zvezda ima bolji tim u ovom  trenutku, a i Zvezdaš sam.

Igrač odluke: 

– Katai!

Rezultat:

-3:1 za Crvenu zvedu!

Miloš Petrović Trojpec, glumac

Očekivanja:

-Očekujem da će biti tvrda utakmica, kao i svaki derbi. Bez obzira na formu, derbi je derbi, uvek je teško. Moja procena je da neće biti mnogo golova i da će Zvezda ipak pobediti.

Igrač odluke:

– Mislim da će po gol Partizana najveća opasnost biti Katai, smatram da će zatresti mrežu. Borjan bi mogao da se istakne sa odbranama. Što se opasnosti po gol Zvezde tiče, Asano i Natho su najveće pretnje, sigurno.

Rezultat:

– 2:1 za Zvezdu

Nemanja Nedović, košarkaš

Očekivanja:

-Kao Zvezdaš očekujem pobedu Zvezde, mada ne pamtim kada je derbi poslednji put bio lep za gledanje i sa puno golova. Velika šteta što će biti prazne tribine jer smo barem uživali u sjajnim atmosferama koje prave i jedni i drugi navijači.

Igrač odluke:

-Mislim da će Deki spremiti nešto posebno za derbi, a igrač koji može da ga obeleži je Katai.

Rezultat:

– 0:1 za crveno-bele!

Djota Freestyle, jutjuber

Očekivanja:

– Derbi nije derbi bez publike, ali to ne znači da neće biti dobrog fudbala. Kao i svaki derbi, sigurno će biti napeto i bez mnogo golova.

Igrač odluke:

-Mislim da će mladi igrači doći do izražaja, te očekujem da sa jedne strane zablista Filip Stevanović, a sa druge Velja Nikolić.

Rezultat:

– 1:1 je konačan rezultat!

Ovako su TV lica prognozirala ishod derbija za . Svi su istakli sport i fer plej u prvi plan i sa radošću dočekuju ‘najveću’ fudbalsku  utakmicu u Srbiji.

 

FOTO: FK Crvena zvezda

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

0
0

2 Komentara

  1. E, bas, u inat takvima, a i zbog cinjenice da Partizan ima bolju ekipu, ima da vas pojedemo .
    Ova ciganska estrada zbog udvaranja svojim fanovima navija za Cigancicu…! Ali, nije fudbal za vas, idite kalajisite bakraci! I popravljajte kisobrani!!

    0
    0
    Odgovori

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter