0
Evropske lige

GOLMAN ĐENOVE UZBURKAO JAVNOST U ITALIJI: ‘Korona virus je stvoren u laboratoriji i nije potekao od životinja’

Objavljeno: 17.10.20 u 10:59

Izjava golmana Đenoe na pozajmici iz Juventusa, Matije Perina, podigla je dosta prašine u Italiji.

Ovaj 27-godišnjak je imao koron avirus, ozdravio i sada ima svoj stav u vezi sa pandemijom.

Pre svega, govorio je o tome kako je uopšte zaradio Covid-19 infekciju.

Sve je počelo nedelju dana pre utakmice Napolija i Đenoe, 21. septembra. Sa suprugom i sinom sam otišao u Torino, bio je ponedeljak. Suprotno onome što je rečeno, nema dokaza da sam taj dan zaražen, nisam ja zarazio italijanski fudbal. U sredu sam imao testiranja, kao i obično. Rezultat je došao sutradan i sve je bilo u redu, ali preko noći sam imao temperaturu – rekao je Perin.

Potom je izneo svoj stav koji je izazvao dosta kontroverzi.

Ovu bolest možemo dobiti u taksiju ili pritiskom na dugme u liftu. Svi u mojoj porodici su negativni. Ronaldo je bio zaražen, kao i Tramp, pa je korona nazvana smrtonosnom. Ljudi moraju ozbiljnije shvatiti situaciju. Siguran sam i dalje da je korona virus stvoren u laboratoriju i da nije potekao od životinja – kazao je golman Đenove.

Svetska zdravstvena organizacija je više puta ponovila da je korona virus potekao od slepih miševa, te da nema dokaza da je stvoren u laboratoriji.

 

 

FOTO: Twitter

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter