0
Evropske lige

FOTO: Youtube

SVI REKORDI PADAJU: Sprema se najveći transfer u istoriji fudbala vredan 400 miliona evra!

Objavljeno: 16.10.20 u 09:20

Francuski fudbaler Kilijan Mbape ostao je ovoga leta u Pari Sen Žermenu, ali sve su prilike da će narednog napustiti ‘Park Prinčeva’ u najvećem transferu u istoriji fudbala.

Mladi napadač ulazi u poslednju godinu ugovora sledećeg leta, ‘sveci’ mu još uvek nisu ponudili novi, a Real Madrid je označen kao apsolutni favorit za dovođenje najboljeg mladog fudbalera sveta.

Međutim, ‘Tutosport’ tvrdi da je Juventus spreman da ‘razbije kasu’ i za neverovatnih 400 miliona evra postavi novi transfer rekord dovođenjem supertalentovanog Mbapea.

Ključna figura u realizaciji ovog transfera je Kristijano Ronaldo.

Prethodnih dana se pisalo kako Portugalac igra poslednju sezonu u crno-belom dresu i da Naser El Kelaifi sprema ozbiljnu ofanzivu na Ronalda, a upravo se 35-godišnjak pominjao kao figura koja će popuniti prazninu ukoliko Mbape napusti ‘Park Prinčeva’. Činjenica je da je Portugalac idol supertalentovanom francuskom napadaču kojem bi sigurno imponovalo da ga nasledi u Torinu, a i prelaskom u Real Madrid 21-godišnjak bi na neki način krenuo njegovim stopama.

Juventus bi se odlaskom Ronalda oslobodio astronomske plate od 31.000.000 evra, ali ni Mbape sigurno ne bi pristao na mnogo manje, pošto u Pari sen Žermenu prima oko 18.000.000, a u jednom trenutku se spekulisao da bi mogao da bude izjednačen sa Nejmarom na 37.000.000.

 
 
 
 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Ronaldo od kuće u punoj opremi bodri Portugal protiv Švedske! #Cristiano #Ronaldo #Portugal #Sweden

A post shared by HOTSPORT (@_hotsport) on

FOTO: Youtube
0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter