0
Evropske lige

FOTO: Privatna arhiva

BRANKO JOVIČIĆ ZA HOTSPORT: Ljubimac ‘Delija’ o derbiju, reprezentaciji, novom klubu – a za navijače ima posebnu poruku!

Objavljeno: 16.10.20 u 10:00

Letnji prelazni rok na ‘Marakani’ bio je pun dešavanja iznenađenja, preokreta, a ‘Delijama’ je najteže pao odlazak njihovog ‘ pit bula’ – Branka Jovičića u redove Urala.

Jovičić je u razgovoru za naš portal govorio o raznim temama.

Doskorašnji igrač crveno-belih je otkrio koliko mu nedostaje atmosfera iz svlačionice crveno-belih.

– Lagao bi svako kada bi rekao da mu ne nedostaje sve ono što Crvena Zvezda može da da jednom igraču, počevši od atmosfere u svlačionici do onog sto se doživljava na terenu. Srećan sam što sam bio deo velikog uspeha, nije lako biti deo, ali jeste najlepši, deo sam Crvene Zvezde i ako nisam u njoj! Najviše što nedostaje je atmosfera, saigrači, sve ono što se ne vidi na utakmici, a upravo je to bio jedan veliki deo uspeha! Skup ljudi koji jednostavno voli Crvenu Zvezdu i živi za nju! Ko god je bio sa naše druge strane, znalo se kao i dan danas ciji grb nosimo! – rekao je Jovičić u razgovoru za naš portal.
 
FOTO: Privatna arhiva
 
Potom je govorio o tome kako su ga novi saigrači prihvatili i kako se snašao u novoj sredini.
 
– Sve je super za sada. Radi se o jednom od veoma organizovanih klubova, uslovi su odlični za trening, dosta mi je i pomoglo što sam pre toga bio tri godine u Rusiji, ali su me saigrači prihvatili super, tako da mi je dosta olakšalo – istakao je 27-godišnji fudbaler.
 
Otkrio je kakva je situacija sa korona virusom u njegovom gradu i okolini.
 
– Što se tiče virusa mislim da je situacija kao i svuda u svetu, nema opuštanja, testiramo se na tri dana, rečeno je da se ne ide puno po restoranima, sve moguće mere su preduzete što se toga tiče. Mislim da se trebamo navići da živimo sa tim, ali nikako opuštati.
 
Ocenio je Jovičić kvalitet Ruske lige i Superlige Srbije.
 
– Pa dobro, nije lako igrati našu ligu koliko god neko mislio da jeste, a što se tiće Ruske lige dosta se ulaze u fudbal, svetsko prvenstvo je doprinelo da svaki grad skoro ima novi stadion, stranci iz top 5 liga dolaze u jake klubove, tako da čine ovu ligu jednom od najjačih.
 
Osvrnuo se i na trijumf reprezentacije Srbije u meču sa Norveškom.
 
– Čestitao bih reprezentaciji na prolazu, veoma bitno za srpski fudbal, ali ne i gotovo, mislim da je ona utakmica model kako naša reprezentacija treba da igra, ako uopste mogu da komentarišem to, to je samo neko moje viđenje, jedna od boljih utakmica, tako da očekujem i pobedu protv Škotske.
 
FOTO: Privatna arhiva
 
Prognozirao je Branko Jovičić i predstojeći večiti derbi. 
 
– Pravi praznik fudbala. To jednostavno treba doživeti nema reči koja može opisati tu utakmicu, dosta specifična. Zvezda je kvalitetnija, dosta dobro igra poslednje vreme, mislim da će se to nastaviti i u derbiju, ne sumnjam da će doći do pobede! Ovim putem mojim saigračima, stručnom štabu i svima u klubu želim puno sreće i da obraduju sve DELIJE!
 
Imao je Bakula i poruku za sve najvatrenije pristalice Zvezde.
 
Želeo bih da im se zahvalim na podršci u najtežim trenucima, da mi je žao što nisam imao priliku da im se zbog svega poklonim na odlasku, ali neko ko je bio tu, biće ceo zivot, oni su nas 12. i najbitniji igrać! Kao i svi, ćekamo ih da prave nezaboravne atmosfere – završio je Jovičić u razgovoru za HotSport.
 
 
 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Branko Jovičić o novom klubu,reprezentaciji,očekivanjima u derbiju… sve to u razgovoru za naš portal! Ceo intervju na našem sajtu! #Jovicic #Crvenazvezda #Večitiderbi

A post shared by HOTSPORT (@_hotsport) on

FOTO: Privatna arhiva
0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter