0
Evropske lige

FOTO: Youtube/screenshot

ITALIJANSKI MINISTAR SPORTA: Kristijano Ronaldo prekršio protokol!

Objavljeno: 15.10.20 u 23:59

Loša organizacija.

Jedan od najboljih igrača svih vremena, Kristijano Ronaldo, pozitivan je na Covid-19 i zbog toga će propustiti naredne mečeve Juventusa protiv Krontonea i Dinamo Kijeva.

Njegovi saigrači su bili u izolaciji pošto je ovaj virus potvrđen kod dva člana tima, a Ronaldo i još šestorica fudbalera su imali reprezentativne obaveze zbog kojih se nisu pridržavali mera karantina.

PROČITAJTE JOŠUGOVOR JE BIO SPREMAN: Mesi zamalo u Realu!

CR7 je odigrao dve utakmice za nacionalni tim pre nego što mu je otkriveno prisustvo Covid-a 19 u organizmu. Nakon toga je odvojen od ostatka selekcije i vratio se u Torino na medicinsku evakuaciju.

Danas je italijanski ministar sporta, Vinčenco Spadafora, izjavio da veruje da najskuplji igrač Serije A nije postupio po zdravstvenim protokolima.

– Da, mislim da je prekršio protokol ako nisu postojala neka posebna ovlašćenja nadležnih institucija- naveo je Spadafora za ‘Rai Uno’.

Juventusu 28. oktobra sledi meč protiv Barselone i sigurno je da bi svi obožavaoci fudbala voleli da vide susret dvojice najjačih, Ronalda i Mesija.

FOTO: YouTube screenshot

 

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter