0
Evropske lige

FUDBALER REALA OTKRIO: Zidan je hteo da se reši Jovića, kako bih ja igrao!

Objavljeno: 15.10.20 u 11:57

Srpski napadač Luka Jović nije bio u planovina Zinedina Zidana za ovu sezonu, tvrdi fudbaler Reala Borha Majoral!

On je na promociji u Rimu, gde je došao na dvogodišnju pozajmicu u Romu, pričao o situaciji u kojoj je bio tokom leta, a onda se dotakao i Jovića.

– Zidan je želeo da ostanem i odgovorio sam mu da nameravam da odem kako bih imao više šansi da igram. Klub je poslušao Zidana, zato je hteo da se otarasi Luke Jovića. Sve se desilo veoma kasno u prelaznom roku, ali sam nazvao Zidana i pitao ga ako bi mogao da me pusti da odem, jer sam verovao da je to pravi način za mene, da bih nastavio da rastem kao fudbaler – rekao je Majoral na promociji.

PROČITAJTE JOŠ: KO ZNA, AKO NE ONI – SVE ŠTO TREBA DA IMATE U VIDU PRED DERBI: Najpoznatiji srpski novinari izvećali ko će pobediti u derbiju, Partizan ili Zvezda

Inače, za Luku Jovića se ovoga leta interesovalo nekoliko klubova, između ostalog Milana, Intera, Junajteda i Ajntrahta, ali je ostao u Madridu gde je sezonu počeo na klupi, zatim zaigrao u tandemu sa Benzemom, ali je na ovom poslednjem meču ponovo bio van startne postave.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter