1
Fudbal

FOTO: Youtube

FILIP ĐURIČIĆ: Ljudi ponovo veruju u nas, idemo svom snagom na Škote

Objavljeno: 15.10.20 u 11:30

Reprezentativac Srbije, Filip Đuričić, ističe da su ‘Orlovi’ pokazali dobre strane, ali da moraju da izvuku pouke pred najvažniji duel godine protiv Škotske u finalu baraža za Evropsko prvenstvo.

– Mislim da smo odigrali dobro. Nastavili smo u onom ritmu kao protiv Norveške. Protivnik je bio za nijansu kvalitetniji, ali imali smo dobre prilike, imali smo 2:0. Bilo je dobrih stvari, ali ova dva izgubljena boda moraju da posluže kao dobra škola – rekao je Đuričić.

PROČITAJTE JOŠ: KO ZNA, AKO NE ONI – SVE ŠTO TREBA DA IMATE U VIDU PRED DERBI: Najpoznatiji srpski novinari izvećali ko će pobediti u derbiju, Partizan ili Zvezda

On je zabeležio još jednu solidnu partiju, a posebno je značajan bio kod drugog gola i iznuđenog penala.

– Ovo je ipak reprezentacija i pojedinac je manje bitan. Drago mi je što sam se nametnuo, što mi je bio cilj kada sam se vratio u reprezentaciju pre manje od godinu dana. Mogao sam malo bolje, kao i cela reprezentacija, ali sigurno da je idemo napred korak po korak. Sada sledi ono najvažnije i punom snagom na Škotsku – zaključio je Đuričić.

 

 

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Sergeeeeeej! 0:1 za Srbiju od 22. minuta! #Srbija #Serbia #Sergej #MilinkovicSavic

A post shared by HOTSPORT (@_hotsport) on

FOTO: Youtube

0
0

1 Komentara

  1. Mlad si decko, ko ti ispra mozak tom teorijom da verujemo u vas?
    Nije realno sto smo se nasli kako mi tako i skoti ili Makedonci, Gruzija da se preko ove smesne lige docepamo EURO. Mnogo jace reprezentacije ce ostati kuci zato sto ce jedna Srbija ili Makedonija, Gruzija, Skotska da odu na EURO.

    0
    0
    Odgovori

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter